Noul telefon pliabil creat de fratele lui Pablo Escobar te va face să uiți de Samsung Fold

Noul telefon pliabil creat de fratele lui Pablo Escobar te va face să uiți de Samsung Fold
Sursa foto: Escobar Inc

Roberto Escobar este fratele celebrului lord al drogurilor, iar acum a creat Escobar Fold 1, un telefon pliabil la un preț rezonabil.

Toată lumea a auzit de Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din lume, însă puțini îl știu pe fratele mai mare al acestuia, Roberto Escobar. Acum, acesta lansează Escobar Fold 1, telefonul cu ecran pliabil mai ieftin decât cele existente deja pe piață.

Dești poate nu te-ai aștepta, specificațiile telefonului sunt destul de bune. Fold 1 rulează cu Android 9 și are un procesor Qualcomm Snapdragon 8. Dispune de două camere de 16 megapixeli și 20 de megapixeli și ecran AMOLED de 7,8 inci. De asemenea, are și un senzor de amprentă. Telefonul este capabil unul dual SIM și e liber de rețea, așa că poate fi folosit în orice țară, cu orice operator.

Partea și mai interesantă este că telefonul este destul de ieftin pentru ce poate să facă. Îl poți cumpăra direct de pe site-ul companiei, Escobar Inc., la prețul de $350 pentru versiunea cu 128GB spațiu de stocare. Versiunea de telefon pliabil Escobar Fold 1 cu memorie de 512GB costă $500.

Roberto Escobar va da Apple în judecată

Deși ai crede că principalul rival al Escobar Inc. ar fi Samsung, pentru că și aceasta are un telefon pliabil, Roberto spune că urmărește să depășească Apple. Escobar spune despre compania americană că îi păcălește pe consumatori și le vinde produse lipsite de valoare, la prețuri mult prea mari.

Ca dovadă, a anunțat că va da compania în judecată. Pe 6 ianuarie a anului viitor, 2020, procesul de 30 de miliarde de dolari va fi înaintat în instanțele din California din America.

„Avocații mei sunt pregătiți de multă vreme, dar înainte să îi dau în judecată și să le dau oamenilor înapoi banii pe care îi merită, am vrut să le arăt că produsul meu este mult mai bun”, a explicat Roberto, după lansarea Escobar Fold 1. „Vrem ca Apple să redea oamenilor o parte din profiturile lor ilegale. Mă voi asigura de asta. Am cheltuit aproape un milion de dolari doar pentru avocați pentru a începe acest proces”, a mai adăugat acesta.

Escobar Fold 1 ar fi un telefon pliabil mai bun decât cel de la Samsung

Roberto Escobar spune că telefonul creat de el este extrem de greu de distrus. Menționează că nu a folosit pentru acesta un ecran de sticlă, precum cei de la Samsung, ci un tip special de plastic, foarte dificil de spart.

Ca un adevărat fost (?) traficant de droguri, Escobar spune că telefonul a fost creat ținând cont de securitatea utilizatorului. Spune că e foarte dificl pentru actorii externi să acceseze dispozitivele.

„Nu voi spune că este 100% sigur, dar ceea ce voi spune este că toate celelalte telefoane precum cele de la Apple și Samsung sunt 100% deschise tuturor guvernelor din lume. Noi nu suntem”, spune Roberto despre noul telefon pliabil, Escobar Fold 1.

De asemenea, exteriorul telefonului are un strat subțire de metal care blochează tehnologia RFID și alte comunicații.

Prima tranșă de telefoane va conține doar 100.000 de bucăți, așa că probabil ar trebui să te grăbești dacă vrei să prinzi unul.

Îl poți vedea mai bine aici:

Citește și: