Microsoft îți arată la ce să te aștepți de la noul Xbox Series X

Microsoft îți arată la ce să te aștepți de la noul Xbox Series X

Microsoft oferă mai multe detalii despre noua sa consolă Xbox Series X și, cel mai probabil, nu vei rămâne deloc dezamăgit.

În urmă cu câteva săptămâni, Microsoft încerca să mențină viu interesul pentru viitoarea consolă și a comunicat câteva funcționalități cu care aceasta va veni la lansare. Acum, compania a făcut publică lista completă de specificații pe care noua sa consolă le va avea.

La interior, Xbox Series X va avea o combinație dintre un CPU AMD Zen 2 de ultimă generație și un GPU AMD RNDA 2, realizat special pentru aceasta. În ceea ce privește memoria, va veni cu 16GB de RAM și cu un SSD NVME de 1TB. Microsoft vrea ca utilizatorii consolei sale să poată experimenta jocuri la rezoluție 4K și de la 60 până la 120 de cadre pe secundă.

Noul SSD va permite, de asemenea, utilizatorilor să reia instant jocuri multiple, chiar și după o actualizare de sistem a consolei. Jocul este salvat direct în sistemul SSD-ului, ceea ce-ți pemite să-l reiei chiar și după câteva săptămâni.

Cu ce se laudă noua Xbox Series X

În cazul noii sale console, Microsoft s-a concentrat în primul rând pe viteză și încărcare rapidă pentru o experiență cât mai bună a utilizatorilor săi. Pentru asta, folosește ceva numit Xbox Velocity Architecture, creată special pentru îmbunătățirea integrării dintre hardware și software.

Într-o demonstrație video, Microsoft îți arată cât de bine se descurcă Xbox Series X în comparație cu Xbox One X, când vine vorba de încărcarea rapidă a jocurilor. Poți vedea aici cum State of Decay 2 se încarcă cu 40 de secunde mai rapid pe noua consolă decât pe modelul mai vechi produs de Microsoft.

Microsoft confirmă și dimensiunea oficială a noii sale console. Xbox Series X va avea o înălțime de 301 milimetri și lățime și lungime de 151 milimetri. De asemenea, în iunie vom primi și mai multe detalii legate de jocurile pe care le vei putea juca pe noua consolă.

Citește și:
Etichete: