Mașinile Tesla care se conduc singure vin cu o funcție secretă

Mașinile Tesla care se conduc singure vin cu o funcție secretă

Compania condusă de Elon Musk a început să lanseze versiunea beta completă de auto-conducere a mașinilor Tesla în octombrie, permițând unui grup select de proprietari Tesla să testeze caracteristica.

În mai multe videoclipuri postate pe Twitter, un hacker a arătat „mult râvnita vedere a realității augmentate”. De asemenea, a observat „tone de cod mort”, inclusiv fragmente care ar putea sugera posibilele caracteristici care vor fi lansate ulterior, inclusiv „coast2coast” și „map selection”.

Suita de funcții cu conducere automată este o opțiune de 10.000 de dolari, care urmează să fie actualizată substanțial. Ceea ce Musk a promis în august că va fi un „salt cuantic”, deoarece este o „rescriere arhitecturală fundamentală, nu o ajustare incrementală”.

Cei care au testat versiunea beta au descoperit că odată cu noua funcție activată, tabloul de bord a început să strălucească în linii strălucitoare și colorate, conturând tot ceea ce „vede” rețeaua neuronală a vehiculului.

Instrumentele de dezvoltare ale beta-ului Full Self Driving descoperite indică și alte caracteristici potențiale, inclusiv „California Stop”, „California Boost” și „Chiropractor Adjust Skeleton”. Nu este clar încă ce va deveni oricare dintre aceste funcții – dacă vreuna dintre ele va fi lansată vreodată publicului.

În octombrie, Musk a spus că se așteaptă ca actualizarea FSD să fie lansată publicului imediat după sfârșitul acestui an. Încă nu este clar dacă Tesla va putea respecta acest termen. Rămâne de văzut.

Tesla vine în România și confirmă momentul cu aceste anunțuri de angajare

Un prim semnal că Tesla se apropie de România a fost în 2018. În acel an, România a încăput pe harta de extindere a Tesla. Primul pas a fost cu anunțarea a trei stații de încărcare. În august 2019, a fost un anunț și mai important. S-a întâmplat la pachet cu mai multe țări. Polonia, Ungaria, Slovenia și România sunt țările în care compania s-a extins oficial.

Acum, Tesla a publicat pe site-ul oficial cinci anunțuri de angajare pentru un showroom și un service în București. Anunțurile au fost publicate pe 14 decembrie. În toate acestea, compania menționează că se pregătește să debuteze oficial pe piața din România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: