Lansarea Fast & Furious 9 se amână: când vei vedea noul film cu Vin Diesel

Lansarea Fast & Furious 9 se amână: când vei vedea noul film cu Vin Diesel

Mai multe lansări importante de filme au fost amânate în ultimele săptămâni. După 007 No Time To Die, a venit momentul ca Fast & Furious 9 să fie amânat.

În contextul epidemiei de coronavirus care face valuri la nivel global, producătorii Fast 9 au decis să amâne distribuția în cinematografe a noului lung metraj din seria Fast & Furious. Hotărârea a fost luat din cauza răspândirii rapide a infecției în fiecare colț al mapamondului, având în vedere impactul pe care aceasta îl are asupra economiei globale și a industriei cinematografice.

Cu alte cuvinte, s-au temut că nu-și scot banii pe producție, având în vedere că foarte multe cinematografe sunt închise, iar dacă mai sunt funcționale, prea puțini oameni le mai calcă pragul. Nu de alta, dar cinematografele rămân închise în Italia, Coreea de Sud și China, unde epidemia s-a răspândit cel mai rapid, făcând cele mai multe victime. Decizia vine și pe fondul unei așteptări tot mai mari ca acestea să fie închise și în Statele Unite, pe măsura creșterii în intensitate a epidemiei pe teritoriul american.

Fast & Furious 9 se va lansa în cinematografe pe 2 aprilie 2021 în Statele Unite și, la câteva zile distanță în fiecare colț al mapamondului. Anunțul pe marginea acestui subiect a fost făcut de Vin Diesel, actorul principal al seriei. În același timp însă, Diesel are și un interes financiar semnificativ în film, având în vedere că se numără printre producători. La el nu este vorba doar de salariul pentru implicarea în proiect.

„Simțim toată dragostea și anticiparea pentru următorul capitol din saga noastră”, a scris acesta. „De aceea e cu atât mai dificil să vă anunțăm că suntem nevoiți să mutăm data lansării filmului. A devenit clar că nu va fi posibil pentru toți fanii din lume să vadă filmul în luna mai”, a insistat Vin Diesel. „Deși știm că este o dezamăgire să trebuiască așteptat puțin mai mult, decizia a fost luată având în gând siguranța tuturor ca principal considerent”, a concluzionat actorul.

Citește și: