Huawei speră să mai facă valuri cu telefoane lansate în Europa: ce este deosebit la P Smart 2021

Huawei speră să mai facă valuri cu telefoane lansate în Europa: ce este deosebit la P Smart 2021

În cazul în care nu ai o problemă cu lipsa serviciilor Google de pe telefoanele Huawei, compania tocmai a dezvăluit P Smart 2021, un telefon ieftin pentru piața din Europa.

Deși mai sunt câteva luni până intră în 2021, cei de la Huawei au considerat că a venit momentul pentru utilizarea acestui sufix. Din acest motiv, tocmai au lansat P Smart 2021 destinat pieței de mobile din Europa. Acesta un gadget mainstream, cu o configurație decentă și un preț accesibil.

Pentru doar 229 de euro, aproximativ 1100 de lei, te bucuri de un smartphone cu o cameră principală de 48 de megapixeli și un acumulator generos de 5000 mAh. Având în vedere absența unui procesor de top din interior, bateria menționată mai sus are mari șanse să te țină două zile departe de priză, nu doar una. În plus, se încarcă rapid la 22,5W

Huawei P Smart 2021 este construit în jurul unui panou Full HD+ de 6,67 inci de tip IPS LCD. Cu rame foarte subțiri pe margine, ecranul cu raport de aspect de 20:9 este perturbat doar de camera frontală ca o bulină neagră în apropierea marginii superioare a aparatului. Aceasta are 8 megapixeli.

La interior, ascunde un procesor proprietar Kirin 710A cu 4GB RAM și o memorie internă de 128GB. Dacă vrei, o poți extinde printr-un card microSD. Sistemul de operare preinstalat este Android 10, mascat de interfața proprietară EMUI 10.1.

Partea de captură este asigurată de camera principală de 48 megapixeli și de o cameră ultrawide de 2 megapixeli. Pe lângă acestea, mai are pe spate o cameră de 2 megapixeli pentru imagini macro și un senzor de 2 megapixeli pentru măsurarea adâncimii în cadru. Ca un detaliu drăguț, pe marginea aparatului găsești și o mufă de căști standard de 3,5 milimetri.

Noul Huawei P Smart 2021 este disponibil în culorile negru, verde și gradient la prețul de 229 de euro. Momentan, îl poți achiziționa doar în Europa, dar ar trebui să ajungă și în alte regiuni ale lumii în următoarele luni.

Citește și: