Electric Castle, anulat: ce se întâmplă dacă ți-ai luat bilet deja

Electric Castle, anulat: ce se întâmplă dacă ți-ai luat bilet deja

Organizatorii Electric Castle au hotărât să amâne festivalul pentru 2021, când un asemenea eveniment ar urma să fie mai sigur pentru participanți.

Ediția EC 8, care ar fi urmat să se desfășoare în vara lui 2020, urmează să aibă loc în 2021, între 14 și 18 iulie. Totuși, organizatorii țin să te asigure că biletele achiziționate până acum vor fi în siguranță. Astfel, biletul pe care ți l-ai cumpărat pentru această ediție va putea fi folosit pentru data la care s-a amânat, în 2021. De asemenea, cei care nu vor putea participa la festival în acea săptămână din iulie 2021, vor putea beneficia de alte opțiuni, pe care organizatorii urmează să le anunțe în următoarele zile.

Organizatorii Electric Castle spun că au încercat până în ultimul moment să găsească un scenariu care ar fi putut permite desfășurarea evenimentului. Totuși, cu toate măsurile de distanțare necesare pentru limitarea răspândirii virusului, acest lucru nu a fost posibil.

Cine ar fi trebuit să cânte la Electric Castle în 2020

În ceea ce-i privește pe artiști, organizatorii spun că planul este să îi reconfirme pe toți cei anunțați până acum pentru ediția care s-a amânat pentru iulie 2021. „Ne vom revedea cu siguranță la castel, doar că de data asta va trebui să așteptăm un pic mai mult”, spune aceștia.

Până acum, organizatorii au anunțat deja o parte dintre artiștii care vor cânta pe scena Electric Castle în cadrul ediției cu numărul opt. Primii artiști anunțați sunt: Twenty One Pilots, Foals, The Neighbourhood, Fisher, ZHU, Floring Points (live), Rezz, Tycho, Amon Tobin, Alec Benjamin, Purple Disco Machine, Camo & Krooked, High Contrast, Urbandawn, MC Dynamite, Meute.

De asemenea pe 14 februarie, organizatorii au anunțat într-un mod ceva mai ieșit din comun faptul că-l vor readuce pe scena festivalului pe Tommy Cash, DJ-ul care a pus manele în cadrul ediției din 2019. Rămâne de văzut dacă îi vor putea aduce pe toți înapoi în 2021.