Decizia Carrefour România în plină stare de alertă. Azi se întâmplă totul pentru toți clienții

Decizia Carrefour România în plină stare de alertă. Azi se întâmplă totul pentru toți clienții

Carrefour are un anunț important pentru clienții din România. Decizia pe care retailerul a luat-o acum e surprinzătoare cel puțin datorită contextului.

Carrefour, în ciuda stării de alertă, a inaugurat pe 25 iunie un nou magazin. Acesta va fi la Târgu Mureș, în Shopping City Târgu Mureș, și are o suprafață de 7.500 metri pătrați. Acesta este al 38-lea hipermarket deschis de Carrefour pe piața românească și singurul de acest tip din orașul Târgu Mureș. Acest pas duce rețeaua Carrefour la circa 361 de unități.

„Noul hipermarket Carrefour Târgu Mureș face, de astăzi, parte dintr-o comunitate vibrantă cu producători și antreprenori locali, alături de care vrem să repornim economia și să construim durabil. Prin acest hipermarket, și alături de supermarketul Carrefour, deschis recent, dar și de serviciile unice de online shopping, construim o destinație de cumpărături pe care târgmureșenii o pot accesa de oriunde ca să își aleagă produse locale de calitate, să încerce vinuri din crame regionale și românești, premiate, sau preparate ce păstrează specificul culturii gastronomice de la noi.”
Adrian Irimia, director hipermarket Carrefour Târgu Mureș

Beneficii pentru clienții Carrefour care vizitează noul magazin

E bine de știut că lanțul de magazine oferă la schimb 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la fiecare 3 litri de ulei folosit, iar la 5 litri de ulei folosit, 2 litri de ulei proaspăt inițiativă se regăsește în toate hipermarketurile companiei. Totodată, noul Carrefour are și Deschidem Vinul Românesc, un program național pe termen lung, dezvoltat pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării.

Noul hipermarket Carrefour din Târgu Mureș are 40.000 de produse, o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați, 1.540 de locuri de parcare, 230 de angajați, 19 case de marcat, dintre care 12 case rapide „Self Service”.

Cât despre Shopping City Târgu Mureș, e bine să știi că deschiderea oficială e programată pentru 16 iulie 2020. Reprezintă cel mai important proiect inaugurat anul acesta în zona Transilvaniei, conform Economica, cu 40.000 de mp de retail, 113 magazine, un etaj întreg dedicat petrecerii timpului liber și o terasă exterioară de 3.000 de mp. Noul centru comercial din oraș este dezvoltat de NEPI Rockcastle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: