Când se lansează Samsung S11: anunțul oficial a fost făcut

Când se lansează Samsung S11: anunțul oficial a fost făcut
Sursa foto: În imagine este Samsung Galaxy S10 Lite, primul telefon anunțat de companie în 2020

Samsung S11 va fi un telefon foarte important pentru 2020. Acum avem și-o dată oficială de lansare, direct de la companie.

Samsung S11 s-a bucurat de-o mulțime de zvonuri de-a lungul ultimelor trei luni. De la o dată neoficială de prezentare până la o confirmare oficială. În primele zile ale anului, compania a anunțat când susține următorul mare eveniment. Samsung S11, dar și Galaxy Fold 2, sunt cele două telefoane așteptate.

Inițial, zvonurile indicau către o lansare pe 18 februarie. Samsung a stabilit însă data pentru eveniment: 11 februarie. Noul telefon, cel mai probabil, va fi prezentat la acest eveniment de tip Unpacked. Astfel, pentru CES 2020, rămân Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite să fie prezentate.

La fel ca până acum, Samsung a anunțat evenimentul Unpacked printr-un video pe YouTube. Nu a oferit prea multe informații, evident, doar două forme geometrice integrate în logo-ul Galaxy. Un dreptunghi e ceea ce vei vedea ca fiind forma modulului foto-video pe Samsung S11.

Samsung Unpacked Galaxy S11 eveniment

Samsung S11, telefonul cu cea mai tare cameră foto

Samsung S11 va fi, în esență, un telefon cu Android produs de Samsung ca toate celelalte de până acum. Va avea Android 10 cu One UI 2.0, va avea un ecran foarte bun, un sistem de operare ceva mai util decât toate celelalte și, cel mai important, va avea o cameră foto de 108 megapixeli.

În timp ce modelul ISOCELL Bright HMX va fi vândut și altor producători de telefoane, Samsung S11 ar folosi un senzor diferit – tot de 108 MP, tot de 1/1,3 inci – proiectat pentru modelul flagship al companiei. Va costa însă mai mult.

Senzorul de 108 MP de pe Samsung ar fi util, mai ales, în situații în care nu ai suficientă lumină. Astfel, ar combina informație de la opt pixeli într-unul singur pentru o imagine finală de 13,5 megapixeli. Procedeul a fost deja testat cu camere de 48 MP care produc imagini de 12 MP. Camera captează astfel mai multă informație pentru o poză care nu ocupă extraordinar de mult spațiu sau n-are o rezoluție mult prea mare.

Citește și: