Cel mai rapid telefon din 2020, confirmat: nu o să ți-l dorești, din păcate

Cel mai rapid telefon din 2020, confirmat: nu o să ți-l dorești, din păcate

Cea mai recentă confirmare a faptului că telefoanele Huawei sunt foarte bune, dacă nu ar fi fost sabotate de Donald Trump, vine de la AnTuTu.

În fiecare lună, creatorii benchmark-ului AnTuTu publică un clasament cu cele mai mari scoruri obținute în benchmark-ul sintetic de către telefoane care sunt disponibile la scară largă. Astfel, se ajunge la un top 10 cu cele mai rapide terminale de pe piață. Cu alte cuvinte, în aceste topuri nu sunt incluse prototipuri sau terminale de test, pe care nu le găsești în diverse colțuri ale mapamondului.

Deși topul de mai jos vizează luna noiembrie, având în vedere că nu mai apare niciun terminal spectaculos de acum și până la finele anului, nu este greșit să afirmăm că acestea sunt cele mai rapide telefoane din 2020, iar aparatul de pe prima poziție este liderul absolut din prisma performanței pe anul pandemiei.

Având în vedere toate particularitățile de mai sus, Huawei Mate 40 Pro+ și Mate 40 Pro sunt cele mai sprintene smartphone-uri ale momentului. Acestea ascund la interior un procesor proprietar Kirin 9000 care, până la integrarea în telefoane a viitorului Snapdragon 888, va rămâne liderul în domeniu performanței. Poziția a treia este ocupată de Xiaomi Mi 10 Ultra, un telefon pe care îl găsești și în România. IQOO 5 și IQOO 5 Pro ocupă pozițiile patru și cinci în top 10, în timp ce Redmi K30S Extreme Edition se mulțumește cu locul 6 în top. Vivo X50 Pro+ este pe 7, urmat de IQOO Neo3. Terminalul de gaming al celor de la ASUS este pe penultima poziție, ROG Phone 3.

huawei mate 40 antutu

Al doilea top vizează partea de mainstream a ecuației, iar aici, Redmi 10X 5G pare să fie cel mai relevant concurent, în timp ce versiunea Pro a aceluiași gadget este pe 3. Huawei Nova 7 Pro s-a strecurat între ele pentru a lămuri situația de pe podium.

În final, singurul meu regret este că Huawei Mate 40 Pro nu este disponibil cu acces la Google Play Store ca să-l poți folosi în condiții optime în România. Din acest motiv este imposibil de recomandat.

mainstream clasament antutu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: