Când e Black Friday 2020: data oficială, dezvăluită chiar acum de eMAG

Când e Black Friday 2020: data oficială, dezvăluită chiar acum de eMAG

Dacă așteptai Black Friday să profiți de oferte, e în regulă, e aproape. Data oficială, cel puțin în cazul eMAG, a fost dezvăluită.

eMAG a anunțat că va organiza a zecea ediție pentru Black Friday pe 13 noiembrie.

A zecea ediție Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc la eMAG pe 13 noiembrie. Astfel, în 2020, te poți pregăti pentru a-ți face biroul mai util, pentru a-ți lua ce-ți lipsește prin casă sau doar să profiți de reducerile mari la telefoane, accesorii și nu numai.

În 2019, la ediția precedentă de Black Friday, 90% dintre români au auzit de eveniment. Mai mult de 53% dintre aceștia și-au propus să cumpere cel puțin un produs la ofertă.

În cazul eMAG, înainte de Black Friday, e bine să știi că beneficiezi de câteva servicii importante, cum ar fi 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return sau finanțare în rate prin eCredit. Totodată, ai aplicația pentru iPhone și Android, „Plata cu un click”, cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank și serviciul de comandă instant.

Din acest an, eMAG a lansat serviciul pe bază de abonament Genius. Promisiunea e că livrarea e a doua zi. Deocamdată, e disponibil în câteva orașe din România (București, Brașov, Constanța, Cluj și Iași).

De ce e relevant când fixează eMAG data de Black Friday

După cum ai observat deja, de câțiva ani, Black Friday se întâmplă și-n noiembrie, dar și în restul anului. E relevantă data eMAG, chiar dacă are reduceri tot timpul anului, e pentru că toți ceilalți jucători din e-commerce se organizează ca să ofere atunci cele mai mari reduceri.

eMAG a introdus, în România, conceptul de Black Friday. Același magazin a mutat data spre mijlocul lunii noiembrie ca să livreze înainte de decembrie majoritatea comenzilor. Astfel, în 2020, data de 13 noiembrie e mai relevantă. Sigur, vei beneficia de reduceri și în restul anului. Dar pe 13 noiembrie, de Black Friday, foarte probabil vei prinde câteva produse care altfel ar costa prea mult în restul anului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: