Când e Black Friday: eMAG a anunțat data oficială pentru ziua reducerilor

Când e Black Friday: eMAG a anunțat data oficială pentru ziua reducerilor
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
09:58 02.10.2019

Dacă vrei să știi când e Black Friday, ei bine, de acum există un răspuns. eMAG a anunțat oficial când bagă pe piață cele mai mari reduceri.

La fel ca în fiecare an, Black Friday 2019 este în luna noiembrie, peste câteva săptămâni. Ca să te ajute însă să pui deja bani deoparte, cei de le eMAG au făcut însă anunțul multașteptat. Ofertele celui mai mare magazin online din România au făcut furori de fiecare dată. În perioada respectivă, oamenii refuză să mai doarmă în speranța de a-și cumpăra ceva mai ieftin.

De Black Friday 2019, vei avea reduceri pe o varietate de site-uri ce la noi, începând cu eMAG, Altex, Medigalaxy, CEL.ro, Flanco, Domo și multe altele. Ofertele vor fi evidente în cazul produselor din foarte multe domenii, dar cel mai câștigat vei fi dacă te orientezi către produse relativ scumpe în restul anului.

Lista include televizoare, laptopuri, telefoane, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină sau chiar și mobile.

Când e Black Friday în România

În acest an, Black Friday la eMAG este programat pe data de 15 noiembrie.

În mod previzibil, va fi vorba de o zi de vineri. Dacă luăm ca referință situația de anul trecut, în 2018 au fost la promoție trei milioane de produse, la care s-au adăugat ofertele a aproximativ 6100 de parteneri din eMAG Marketplace.

Cel mai probabail, majoritatea comercianților mari în afară de eMAG vor programa Black Friday 2019 cu aproximativ o săptămână înainte de 15 noiembrie. Așa s-a întâmplat și în anii trecuți, mergând de la premisa că după acea dată, este puțin probabil să mai ai bani de cumpărături.

Ce să știi ca să prinzi reducerile eMAG

În privința mecanismului pentru a profita cel mai bine de Black Friday 2019 la eMAG, există câteva sfaturi simple care te-ar putea ajuta. Fă-ți o listă clară cu produsele pe care ți le dorești, împreună cu prețurile de referință pentru ele de pe mai multe site-uri.

Cu cât stai mai mult în noaptea de Black Friday să navighezi prin oferte, fără o țintă anume, s-ar putea să pierzi o reducere la ceea ce te interesează cu adevărat.

Nu privi toate prețurile de Black Friday ca fiind oferte autentice. Dacă ai o listă cu prețurile de referință, vei ști dacă prinzi cu adevărat ceva pentru că faci achiziția în acel moment sau nu. Ai în vedere că în seara de dinaintea reducerilor, eMAG publică o listă parțială cu produsele pe care le are la ofertă.

Caută documentul cu pricina. Apoi salvează produsele pe care le vrei de pe site ca să le găsești mai ușor în momentul în care s-au deblocat reducerile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI