Arată ca un walkman classic, dar îți face viața mai ușoară în secolul 21: cât de util este gadgetul retro

Arată ca un walkman classic, dar îți face viața mai ușoară în secolul 21: cât de util este gadgetul retro

În funcție de vârsta pe care o ai, gadgetul de mai sus s-ar putea să-ți stârnească amintiri foarte plăcute. În această implementare modernă a conceptului clasic, utilitatea este însă cu totul alta. Acesta nu este un walkman.

Când vine vorba de baterii externe, este foarte probabil să le fi văzut în toate formele, dimensiunile și capacitățile. Unele sunt atât de mari că îți pot încărca laptopul, nu doar telefonul sau îți pot da un șoc la bateria de la mașină. Altele sunt atât de compacte încât le poți strecura în portofel și câștigi câteva zeci de minute de conversație când ai rămas fără energie în telefon.

În încercarea de a se evidenția un pic în această piață a acumulatorilor portabili cu USB, cineva s-a gândit să creeze o baterie foarte similară din punct de vedere vizual cu un walkman sau player portabil de casete audio. În orice caz, rezultatul pare desprins din secolul trecut în cel mai plăcut mod cu putință.

baterie walkman 2020

Una dintre cele mai originale baterii portabile pe care am văzut-o în ultima perioadă este Replitronic Hotline 16000 Power Bank, unde 16.000 este referința la capacitate în miliamperi. Rezultatul unei campanii încununate de succes pe Kickstarter, unde a strâns 90.000 de dolari, aparatul poate încărca simultan până la trei dispozitive simultan.

Nu doar că include porturi USB-C și USB 3.0 Quick Charge (QC), dar are și un modul de încărcare wireless de 10W, de tip Fast Qi. Partea cea mai drăguță ține însă de carcasa exterioară de culoare albastră care este o replică identică a unui walkman clasic cu butoanele tradiționale pe lateral și accente argintii.

Greutatea totală este de 360 de grame, o valoare mai mult decât decentă pentru puterea specificată. La pachet, vine cu o garanție de 100 de zile și un cablu de încărcare USB-C. Un LED discret de notificare îți atrage atenția când lucrează.

baterie walkman 2020

Citește și: