CES 2015: Sony va anunța un nou Walkman în cadrul evenimentului din Las Vegas

CES 2015: Sony va anunța un nou Walkman în cadrul evenimentului din Las Vegas

Nu au trecut mai mult de patru luni de la debutul lui NWZ-ZX1, cel mai nou Walkman, și Sony are de gând să lanseze un nou model în cadrul CES 2015.

sony walkman

CES 2015 este doar la câteva ore distanță, iar, după cum era de așteptat, deja încep să apară numeroase informații în legătură cu multe dintre produsele care vor fi lansate acolo. Desigur, majoritatea acestora sunt bazate pe posterele care au fost deja afișate. O astfel de informație extrem de interesantă îi privește pe cei de la Sony. Astfel, pe un afiș din exteriorul Centrului de Convenții din Las Vegas observat de cei de la Verge a apărut un nou model Walkman, foarte asemănător cu NWZ-ZX1, cel mai nou produs din această serie.

Acest Walkman împrumută foarte multe din elementele ce caracterizau design-ul lui NWz-ZX1 dar va include, aparent, și unele noi. Un bun exemplu sunt marginile. În timp ce NWZ-ZX1 avea marginile drepte, cele ale Walkman-ului care urmează a fi lansat sunt rotunjite. După cum menționează și Phonearena, dacă este să luăm în considerare specificațiile ultimul model, Walkman-ul surprins în afișe ar putea trebui să aibă cel puțin 128GB spațiu de stocare, un ecran de 4 inci cu o rezoluție de 854 x 480 de pixeli și o baterie care permite redare fișierelor audio MP3 la 128 kbps pentru 32 de ore în continuu.