Ar putea fi cel mai ieftin smartphone cu 5G: ce oferă noul Vivo S7e

Ar putea fi cel mai ieftin smartphone cu 5G: ce oferă noul Vivo S7e

Chinezii de la Vivo, Oppo și Xiaomi au început să facă valuri în Europa cu smartphone-uri din ce în ce mai bune, la prețuri mai mici decât cele practicate de Apple sau Samsung. Vivo S7e 5G continuă acest trend.

Vivo S7e 5G este cel mai recent smartphone al chinezilor și unul care ar putea reprezenta cea mai ieftină cale pentru a face tranziția la conectivitate 5G. Terminalul utilizează un SoC Dimensity 720 5G, are trei camere principale și, în mod inevitabil, încărcare rapidă.

Dintr-un punct de vedere, gadgetul este foarte similar cu Vivo Y73 5G, dezvăluit oficial în urmă cu aproximativ o lună. Ca referință, acela avea un preț de aproximativ 280 de euro, folosea același procesor și aceeași combinație de 8GB RAM și 128GB de memorie internă. Până și aranjamentul camerelor de pe spate și dimensiunile sunt similare.

Chiar și așa, noul gadget 5G vine cu un upgrade deloc neglijabil, utilizează o cameră principală de 64MP, în loc de 48 megapixeli. Celelalte două camere sunt de 8 megapixeli ultrawide și 2 megapixeli pentru măsurarea adâncimii.

Partea din față este dominată de un ecran OLED generos de 6,44 inci cu o rezoluție nativă Full HD+ și o crestătură discretă în partea de sus pentru camera frontală. Acolo găsești ascuns un senzor de 32 de megapixeli cu F/2.0, un alt upgrade față de camera frontală de 16 megapixeli de la camera frontală de 16 megapixeli pe care o găsești la Y73s.

Acumulatorul este de 4100 mAh și poate fi încărcat cu până la 33W folosind portul USB Type-C de la baza aparatului. Ca un detaliu drăguț, în colțul din dreapta sus, găsești un jack audio stereo de 3,5mm. Conectivitatea include atât 5G, cât și 4G VoLTE.

În funcție de preferința personală, îl poți cumpăra cu unul dintre finisajele Mirror Black, Phantom Blue sau Silver Moon, acestea din urmă fiind un fel de degradeuri. Prețul de achiziție va fi comunicat pe 11 noiembrie, Singles` Day, echivalentul Black Friday la chinezi.

Citește și:
Etichete: