Vivo S1 este cea mai nouă chinezărie care îți fură ochii

Vivo S1 este cea mai nouă chinezărie care îți fură ochii

Amatorii de smartphone cu preț rezonabil și specificații atrăgătoare vor fi încântați de lansarea noului Vivo S1, un terminal care aduce aminte de recent lansatul Vivo V15.

Tot mai multe companii chinezești lansează diverse versiuni ale aceluiași gadget pentru anumite piețe de pe mapamond. În cazul chinezilor de la Vivo, de această dată este vorba de o versiune ”mai deșteaptă” de Vivo V15 lansat la începutul acestei luni. Sub numele Vivo S1, gadgetul are mai multe particularități atrăgătoare.

Un terminal mainstream cu un aspect de top, rame inexistente și o cameră frontală periscopică, Vivo S1 este construit în jurul unui panou de 6,53 inci. Are o rezoluție Full HD+ și un raport de aspecti de 19,5:9. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un SoC Helio P10 și o cantitate de memorie RAM egală cu 6GB, mai mult decât generoasă.

Gadgetul este preinstalat cu Android Pie, dar interfața este una proprietară – Funtouch OS 9. Spațiul de stocare intern este de 128GB, dar ai în orice moment să-l extinzi printr-un card microSD care a ajuns până la 512GB.

În contextul în care camerele au devenit cele mai importante la un smartphone în 2019, Vivo S1 are o cameră frontală de tip periscop, care se ridică atunci când ai nevoie de ea, de 24,8 megapixeli. Pe spate, are trei camere principale, de 12 megapixeli cea principală, de 8 megapixeli cu obiectiv wide și de 5 megapixeli pentru analiza profunzimii.

În cazul în care mai ai răbdare să faci experimente cu asistenți virtuali noi, Vivo S1 vine la pachet cu Jovi Ai, alternativa celor de la Vivo pentru Google Assistant sau Siri. Acesta poate fi apelat printr-un buton dedicat pe laterala stângă a terminalului. Pasionații de gaming se vor bucura de prezența modului de joc Game Turbo, care sporește frecvența de lucru a procesorului. Acumulatorul său este de 3940 mAh.

Noul smartphone costă 304 euro și va putea fi achiziționat în culorile Ice Lake Blue și Pet Pink începând cu 1 aprilie.

Citește și:
Etichete: