Anunțul zilei de la BRD. Toți clienții din România trebuie să știe asta

Anunțul zilei de la BRD. Toți clienții din România trebuie să știe asta

Anunțurile zilei de la BRD sunt foarte așteptate de către clienții din toată țara. Banca vine cu două servicii noi de care vor beneficia toți clienții BRD de azi înainte.

Mai exact, cei de la BRD România au confirmat faptul că urmează să lanseze două servicii pe care clienții le așteaptă de ani de zile. Va mai dura însă o perioadă, până vor fi implementate în mod oficial în toată țara.

Ce servicii lansează BRD pentru clienții din țară

Astfel, banca a lansat Apple Pay pentru clienții săi din România, însă serviciul este disponibil deocamdată doar pentru clienții care au carduri Mastercard, nu și pentru restul care au alte tipuri de carduri emise de către bancă. Banca spune că lucrează la implementarea suportului pentru cardurile VISA în Apple Pay și că departamentul său dedicat este deja implicat în procesul de implementare pentru clienții din toată țara chiar acum.

BRD România lucrează de asemenea și la implementarea suportului pentru Google Pay pentru clienții săi din toată țara, ceva ce a fost recent pus la dispoziția clienților și de către alte bănci din țara noastră.

“Ne bucurăm că ești interesat de acest serviciu și îți promitem că vei avea parte de acesta. Departamentul avizat analizează deja posibilitatea implementării serviciului pentru utilizarea și prin intermediul cardurilor de tip Visa. Mai multe informații vor fi transmise clienților prin canalele de comunicare ale băncii la momentul oportun”, conform BRD.

BRD România a anunțat recent lansarea unei noi aplicații care să o înlocuiască pe cea MyBRD. Probabil aceasta va oferi posibilitatea de a face plăți mobile și de pe telefoanele Android, dacă lansarea Google Pay va fi întârziată. Această nouă aplicație este deocamdata în plin proces de dezvoltare la bancă.

BRD vrea să facă mult mai ușor procesul pentru plăți pentru toți clienții, așa că va implementa cât de curând aceste servicii.

Citește și:
Etichete: