Această pastilă poate oferi creierului impulsul de care ai nevoie ca să-ți funcționeze la capacitate maximă

Această pastilă poate oferi creierului impulsul de care ai nevoie ca să-ți funcționeze la capacitate maximă

În aceste zile, mulți dintre noi ne simțim puțin mai obosiți și stresați decât de obicei, dintr-un motiv întemeiat. Viața poate fi stresantă și epuizantă în circumstanțe normale. Dar, cu tot ce se întâmplă în lume chiar acum, poate fi deosebit de dificil să rămâi concentrat, alert și motivat. Și asta face foarte greu să îți atingi obiectivele sau chiar să treci cu bine peste o nouă zi. Dar o pastilă poate oferi creierului impulsul de care ai nevoie ca să-ți funcționeze la capacitate maximă.

Cu toate acestea, vestea bună este că nu trebuie să faci exces de cafea și băuturi energizante pentru a-ți menține energia. O echipă de oameni de știință numită Neurohacker Collective a creat un supliment nootropic avansat, numit Qualia Mind, care este conceput special pentru a oferi creierului combustibilul și substanțele nutritive de care are nevoie pentru a funcționa la capacitate maximă, fără nervozitatea și zahărul asociate cu cafeaua și băuturile energizante.

Cafeaua, spre exemplu, funcționează prin blocarea neurotransmițătorilor din creier care produc somnolență. Astfel, neuronii tăi trag la viteză maximă, ceea ce te face să te simți treaz. Și studiile arată că este foarte eficient în stimularea dispoziției. Dar dacă ai putea face mai mult pentru creierul tău decât să-l păcălești să fie treaz? Ce se întâmplă dacă ai putea oferi creierului nutrienți care îl ajută să funcționeze mai bine tot timpul? Ei bine, cu un supliment de nootropice bine concepute, poți.

Qualia Mind este unul dintre cele mai avansate și mai complete suplimente nutritive cognitive din lume

Nootropicele sunt adesea comercializate ca „medicamente inteligente”, ceea ce dă impresia că îți vor crește coeficientul de inteligență și te vor transforma într-un om de știință de rachete sau chirurg pe creier. Cu siguranță n-o să devii ca personajul principal din seria „Limitless”, după ce iei o pastilă.

Nootropicele sunt, pur și simplu, compuși chimici care ajută la crearea condițiilor biologice necesare funcției cerebrale optime. Acestea includ lucruri precum aminoacizi, vitamine, minerale, substanțe nutritive și chiar stimulente precum cofeina. Unii dintre acești compuși servesc drept combustibil pentru cunoaștere. Alții modulează diferite procese implicate în neurotransmisie.

Nootropicele nu-ți vor crește potențialul cognitiv, dar te vor ajuta să folosești cât mai bine ceea ce ai. Studiile au arătat că suplimentele nootropice pot îmbunătăți funcțiile cognitive, cum ar fi raționamentul, memoria, vigilența, concentrarea, voința, creativitatea, flexibilitatea și fluența verbală.

Neurohacker Collective, compania care dezvoltă acest tip de pastilă

Din păcate, crearea unui supliment eficient de nootropice nu este foarte simplă. Formularea nootropicelor pentru a maximiza funcția creierului necesită o înțelegere fundamentală a interacțiunii complexe și a sinergiei dintre ingrediente specifice la doze specifice. Și nimeni nu face asta mai bine decât Neurohacker Collective.

La Neurohacker Collective, aceștia adoptă o abordare complexă a științei sistemelor în formularea suplimentelor nootropice. Ce înseamnă asta? Înseamnă că nu caută doar să producă un anumit efect într-un sistem al corpului uman. În schimb, iau în considerare întregul ecosistem și rețeaua sa complexă de interacțiuni, care este deosebit de importantă, atunci când vine vorba de hrănirea creierului.

Dar știința sistemelor complexe nu este singurul lucru care diferențiază Neurohacker Collective. Spre deosebire de unele companii, Neurohacker Collective este 100% dedicată științei și transparenței. Echipa lor este formată din oameni de știință de top din domeniile modelării sistemelor complexe, neurobiologie, chimie organică, plus zeci de doctoranzi și medici.  Și cel mai important, Neurohacker Collective nu numai că-ți spune fiecare ingredient din produsele lor, ci și publică toate cercetările lor, explicând în detaliu detaliat știința din spatele fiecăruia.

Qualia Mind este unul dintre cele mai complete suplimente de performanță cognitivă de pe piață

Este special formulat pentru a stimula cunoașterea și a promova sănătatea creierului pe termen lung, cu șase compuși nootropici diferiți, șapte neuro-vitamine, doi antioxidanți, șase extracte de adaptogen, cinci aminoacizi și doi donatori de colină.

Toate ingredientele din Qualia Mind funcționează sinergic pentru a alimenta neurotransmisia, pentru a sprijini dezvoltarea neuronilor și sinapselor și pentru a promova neuroplasticitatea și neuroprotecția. În termeni reali, asta înseamnă că ar trebui să te ajute să te concentrezi mai bine, să reduci amânarea, să crești energia, să depășești “ceața” creierului și să sporești creativitatea, optimizând în același timp memoria și sănătatea creierului pe măsură ce îmbătrânești.

Fiecare sticlă de Qualia Mind conține 154 de capsule, ceea ce constituie o cantitate de 28 de zile atunci când se ia doza recomandată. Noii abonați beneficiază de o reducere de 50% la prima comandă, plus 14% la toate comenzile ulterioare. Prima achiziție vine, de asemenea, cu evaluări cognitive gratuite înainte și după, de la Cambridge Brain Sciences. Dacă nu ești complet mulțumit de rezultate, Neurohacker Collective oferă o garanție de rambursare de 100 de zile.

Poate că este timpul să faci mai mult pentru creierul tău decât să-l trimiți la cafea și energizat la fiecare câteva ore. Qualia Mind este unul dintre cele mai avansate și mai complete suplimente nutritive cognitive de pe piață, concepute pentru a oferi creierului combustibilul de care are nevoie pentru a funcționa la potențialul său maxim. Cine știe? Ți-ar putea schimba viața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: