Apple face curățenie și șterge din App Store o rețea socială importantă

Apple face curățenie și șterge din App Store o rețea socială importantă

În cazul în care aveai o afinitate pentru Tumblr, este bine să știi că populara aplicație pentru socializare și blogging a dispărut în mod oficial din App Store.

Tumblr este o platformă online foarte populară care a încețoșat linia dintre rețea socială și site de blogging. Există persoane care folosesc aplicația omonimă pentru a-și exprima opiniile pe marginea unor diverse subiecte. În același timp, s-ar putea să-ți fi făcut un cont doar pentru a agrega la un loc imagini amuzante, GIF-uri, meme sau diverse citate mai mult sau mai puțin filozofice.

Problema majoră cu Tumblr este că găzduiește foarte mult conținut erotic, iar Apple a arătat de mai multe ori în trecut că are o problemă cu astfel de materiale online. Ca urmare, acesta ar putea fi un potențial motiv pentru care aplicația omonimă a fost eliminată din App Store. Ca de obicei, oficialii gigantului din Cupertino nu au oferit un comunicat oficial pe marginea subiectului.

Pe de altă parte, cei de la Tumblr au făcut o postare pe blogul oficial prin care au atras atenția asupra situație neplăcute. Printre rândurile respective, de asemenea, au evitat să menționeze motivul din spatele eliminării programului din popularul magazin virtual. ”Lucrăm să remediem o problemă cu aplicația de iOS și sperăm să fie complet funcțională din nou în curând. Apreciem cu siguranță răbdarea voastră, cât timp găsim soluția și vom actualiza acest articol în momentul în care avem știri de împărtășit.”

Cel mai recent update adus articolului respectiv figurează cu data de 17 noiembrie. Atunci, se insistă din nou pe faptul că echipa de inginerii lucrează la remedierea problemei, dar, din nou, nu se menționează ce a dus la situația actuală în care oamenii nu mai pot descărca progrămelul cu pricina din App Store.

Ca referință, nu este prima oară când Apple elimină din magazinul său de aplicații un progrămel popular. S-a întâmplat în urmă cu câteva luni cu Telegram, pentru că gigantul din Cupertino a depistat că era transmisă pornografie cu minori prin intermediul aplicației de chat. Când situația s-a remediat, Telegram a revenit online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: