16 sept. 2019 | 08:06

VIDEO Reclamele la iPhone 11 Pro îți arată de ce costă o avere

ACTUALITATE
VIDEO Reclamele la iPhone 11 Pro îți arată de ce costă o avere

Nu au ajuns încă în magazine, dar Apple își promovează intens noile smartphone-uri anunțate de curând. Compania a publicat trei reclame la iPhone 11 Pro pe canalul său de YouTube.

Cum se întâmplă deja de câțiva ani, noile terminale lansate de gigantul din Cupertino sunt cele mai scumpe din piață și, cele mai scumpe iPhone-uri. În acest context, Apple trebuie să facă investiții fabuloase în eforturile sale de marketing pentru a justifica prețul.

Ca referință, un iPhone 11 Pro începe de la 1000 de dolari pe site-ul oficial al Apple, pentru versiunea de 64GB. Dacă te orientezi însă spre un iPhone 11 Pro Max de 512GB, terminalul ajunge la 1449 de dolari. iStyle, furnizorul oficial de echipamente Apple în România, nu a publicat încă prețurile oficiale ale gadgeturilor. Ca urmare, singura referință pe care o avem este Quickmobile. Magazinul online îți oferă la precomandă un iPhone 11 Pro cu 5450 lei cu o capacitate de 54GB și un iPhone Pro Max de 512GB cu 7849 lei.

Dintr-un punct de vedere, este ca și cum ai transforma prețul din dolari în euro și ai adăuga TVA la valoarea obținută. Acest mecanism nu este foarte diferit de cel din anii trecuți. Ca urmare, sunt șanse mari ca aceste să fie prețurile la care vei putea cumpăra un iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max în România.

Revenind însă la reclamele de mai jos, acestea arată foarte bine și insistă pe funcțiile care te interesează cel mai mult la un telefon în 2019. Este vorba de abilitățile foto, performanța video și gradul de rezistență la intemperii, apă, trânte și nu numai. Din aceste puncte de vedere, reclamele ar trebui să-și atingă scopul. În continuare, mai avem multe întrebări legate de prețioasele aparate, dar răspunsurile la acelea le vom afla după ce vor ajunge dispozitivele în magazine și se vor publica online primele review-uri.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele