iPhone 11 Pro face din noapte zi și nici măcar nu e la „putere” maximă

iPhone 11 Pro face din noapte zi și nici măcar nu e la „putere” maximă

Ce-i drept, Google a schimbat jocul fotografiei de noapte cu Pixel 3. Dar Apple susține că poate recupera, iar iPhone 11 Pro demonstrează asta. Compania promite însă o tehnologie și mai bună. O va livra ca actualizare mai târziu, după ce telefoanele ajung în magazin.

Atât pe iPhone 11, cât și modelele Pro, Apple n-a crescut rezoluția camerele foto. Toți senzorii sunt de 12 megapixeli cu obiective diferite pentru fiecare. Astfel, există o cameră de 12 MP ultrawide 13 mm f/2.4, una de 12 MP wide 26 mm f/1.8 și una zoom 12 MP 52 mm f/2.

Ca soluție la performanța telefoanelor Google sau Samsung în condiții cu lumină puțină, Apple susține că a implementat un night mode care se activează automat. Acum, primele telefoanele iPhone 11 Pro au ajuns la câțiva oameni din Statele Unite ale Americii. Ce vezi mai jos e un test cu fotografie de noapte: iPhone X vs. iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro night mode

Ce urmează pentru iPhone 11 cu deep fusion

Apple a spus în conferința de presă că iPhone 11 va primi o actualizare și va beneficia de ceea ce numește deep fusion. Pe scurt, aplică rețeta Google: software bazat pe algoritmi de inteligență artificială care să facă poze mai bune.

Deep fusion presupune că iPhone 11 va trage nouă cadre și le va combina într-o singură imagine. Telefonul trage patru imagini normale, una cu expunere mai lungă și alte patru imagini care să completeze cu informații cadrul respectiv.

Deocamdată nu e clar cum sunt împărțite în raport cu momentul în care declanșezi. E posibil ca expunerea mai lungă să fie în momentul în care faci poza propriu-zisă. Oricum ar fi, deep fusion se bazează pe motorul neural din procesorul A13 Bionic.

Chiar și înainte de acest moment, Apple a recuperat un handicap important cu night mode. Pe telefoanele precedente era în urma Google, Samsung și Huawei. Și încă nu a fost lansat Pixel 4 să vedem ce aduce Google nou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: