Uber primește propriul serial TV, ca să-nțelegi de ce te plimbi acum cu mașinile ei

Uber primește propriul serial TV, ca să-nțelegi de ce te plimbi acum cu mașinile ei
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Uber a avut partea ei de suișuri și coborâșuri, iar acum vei putea vedea exact evoluția companiei într-un nou serial TV.

Cei din spatele proiectului sunt creatorii serialului Billions, o dramă complexă despre puterea politică a marilor finanțe din New York. Astfel, reporterul New York Times, Mike Isaac, a intervievat sute de foști și actuali angajați Uber pentru a spune povestea completă a evoluției companiei, sub egida Showtime.

Serialul TV se va baza pe Super Pumped: The Battle for Uber, carte scrisă de Mike Isaac. Detaliile pe care le avem în prezent sunt puține, pentru moment. Nici titlul serialului nu a fost încă stabilit.

Serialul despre Uber te va ajuta să înțelegi cum a ajuns până aici

Povestea companiei este una complicată. A pornit în anul 2009, ca un startup tech și a ajuns treptat un jucător extrem de important în zona transportului bazat pe ridesharing. Astfel, vom vedea și reușitele sale care au făcut-o să fie o parte importantă a industriei, dar și eșecurile gigantului.

„Povestea Uber este bogată în plot twist-uri, personalități unice și implicații importante pentru America corporate”, a declarat președintele Showtime Entertainment, Jana Winograde, într-o declarație. „Este un studiu de caz despre ingeniozitate și nebunie”, a adăugat aceasta.

În cea mai mare parte, povestea se va concentra pe fostul CEO al companiei, Travis Kalanic. Acesta a fost dat jos de acționarii majori în 2017. Proiectul nu este definitivat, creatorii săi mai au de stabilit detalii înainte de intrarea în pre-producție.

Showtime nu a anunțat nici o dată exactă de lansare, nici pe ce platforme vom putea urmări serialul atunc când va apărea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Gizmodo
Etichete: