The Walking Dead va avea un nou sezon. Cât succes a avut serialul?

The Walking Dead va avea un nou sezon. Cât succes a avut serialul?

Pe lista celor mai apreciate seriale se află și „The Walking Dead”, care are la activ o nominalizare la Globurile de Aur și două trofee Primetime Emmy din 16 selecţii. Având în vedere popularitatea de care se bucură, producătorii vin cu o veste bună pentru fani: va avea și un al 11-lea sezon.

Angela Kang, showrunner, a anunţat chiar cu o zi înainte ca cel de-al zecelea sezon să se lanseze pe AMC, că serialul va continua cu încă un sezon. De asemenea, ea a mai anunțat și revenirea lui Cohan.

„The Walking Dead” este un serial de televiziune american post-apocaliptic horror produs de Frank Darabont pe baza unei serii de benzi desenate din 2003 semnată de Robert Kirkman.

Serialul prezintă povestea unui mic grup de oameni care supraviețuiesc unei invazii zombie și care traversează zona metropolitană Atlanta în căutarea unui nou cămin departe de hoardele de nemorți (sau umblători, așa cum sunt numiți de către supraviețuitori). Povestea este axată în principal pe elementul uman al unei lumi post-apocaliptice și modul în care luptă oamenii supraviețuitori.

Grupul este condus de personajul șerif Rick Grimes, care a fost ajutor de șerif într-un mic oraș din Georgia, înainte de apariția epidemiei care a transformat majoritatea oamenilor în zombi. Rolul șerifului este interpretat de către actorul Andrew Lincoln. Premiera serialului a avut loc pe 31 octombrie 2010 pe canalul de televiziune prin cablu AMC din Statele Unite.

Din distribuţie mai fac parte: Norman Reedus, Melissa McBride, Danai Gurira, Josh McDermitt, Christian Serratos, Jeffrey Dean Morgan, Ross Marquand, Khary Payton, Seth Gilliam, Avi Nash, Callan McAuliffe, Cooper Andrews, Eleanor Matsuura, Nadia Hilker, Cailey Fleming, Samantha Morton, Ryan Hurst, Cassady McClincy şi Lauren Ridloff.

Iar producătorii executivi ai serialul „The Walking Dead” sunt: Scott M. Gimple, Kang, Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, Greg Nicotero, Joseph Incaprera şi Denise Huth.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: