Debut impresionant al filmului The Irishman: câți oameni l-au văzut pe Netflix

Debut impresionant al filmului The Irishman: câți oameni l-au văzut pe Netflix

The Irishman este cel mai nou film al regizorului Martin Scorsese și a avut succes pe Netflix încă din prima săptămână de la lansare.

Filmul a fost unul dintre cele mai așteptate de anul acesta, iar asta s-a văzut și în numărul de oameni care l-au urmărit în primele șapte zile de la apriția sa pe Netflix. A avut un succes destul de mare la lansare.

Ted Sarandos, directorul de conținut Netflix, a anunțat cifrele oficiale: Filmul lui Scorsese a fost vizionat de peste 26 de milioane de abonați ai platformei. Spune că se preconizează că The Irishman va fi urmărit de peste 40 de milioane de conturi după 28 de zile.

Netflix consieră că un cont a văzut filmul dacă termină 70% din totalul de minute.

Potrivit Nielsen, 17.1 milioane de utilizatori unici au urmărit filmul în primele cinci zile. Totuși, doar 18% au reușit să treacă prin totate cele trei ore și jumătate de acțiuune.

Cum se compară The Irishman cu alte filme de succes de pe Netflix

Totuși, chiar dacă cifra este una foarte mare, producția nu a bătut vreun record cu cele 26 de milioane de vizionări într-o săptămână.

Publicația Business Insider a comparat succesul filmului cu rezultatele celor mai populare filme de pe platformă. Recordul pentru cele mai multe vizionări în prima săptămână de la lansare îl deține thriller-ul cu Sandra Bullock, Bird Box. Acesta a fost urmărit de 80 de milioane de conturi în primele șapte zile.

Urmează apoi comedia cu Jennifer Aniston și Adam Sandler, Murder Mystery, care a adunat 73 de milioane de vizionări. Triple Frontier cu Ben Affleck a avut 52 de milioane de urmăritori, iar comedia romantică cu Noah Centino, The Perfect Date, a strâns 48 de milioane de vizualizări.

Martin Scorsese i-a încurajat pe fanii săi să meargă la cinematograf să urmărească filmul. Totuși, aceștia au fost puțin reticenți, având în vedere durata de trei ore și jumătate a filmului.

Citește și: