17 oct. 2019 | 12:07

Jennifer Aniston și-a făcut cont pe Instagram și a intrat în Cartea Recordurilor cu prima postare

ACTUALITATE
Jennifer Aniston și-a făcut cont pe Instagram și a intrat în Cartea Recordurilor cu prima postare
IMDb

Jennifer Aniston și-a făcut pentru prima dată un cont de Instagram iar prima poză postată a bătut un record în mai puțin de șase ore.

Actrița de 50 de ani s-a alăturat pentru prima dată rețelei sociale, iar prima fotografie postată a făcut furori în rândul utilizatorilor. Imaginea îi arată pe cei șase actori din Friends: Jennifer Aniston (Rachel Green), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), Courteney Cox (Monica Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani), David Schwimmer (Ross Geller), și pe Matthew Perry (Chandler Bing), la 15 ani de la ultimul episod din serial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston) pe

Postarea a trecut de 12 milioane de aprecieri pe platformă, iar contul de instagram al actriței are acum peste 11 milioane de urmăritori.

În doar cinci ore și 16 minute, postarea i-a adus actriței peste un milion de urmăritori. Astfel, a intrat în Cartea Recordurilor pentru contul de Instagram care a depășit cel mai repede pragul de un milion de followeri. Până atunci, recordul aparținea contului oficial de pe rețeaua socială al Ducelui și Ducesei de Susssex, @sussexroyal.

În plus, postarea lui Jennifer Aniston a stârnit atât de multă vâlvă pe Instagram încât rețeaua socială a funcționat cu dificultate. Pe platformă au existat câteva probleme tehnice care au făcut dificilă pentru unii urmărirea contului actriței.

De ce și-a făcut Jennifer Aniston cont de Instagram

Rețelele sociale sunt poate cea mai bună modalitate prin care celebritățile pot atrage publicitate, în special atunci când au un proiect nou de anunțat. De exemplu, Jake Gyllenhaal și-a făcut cont de Instagram pentru a confirma rolul din Spider-Man: Far  From Home. Promovarea noilor seriale sau filme este ideală pe Instagram.

Astfel, alăturarea pe Instagram a lui Jennifer Aniston ar putea veni cu un scop similar. Actrița are acum un contract cu Apple TV+ pentru noul serial, The Morning Show.  Așadar, contul de pe rețeaua socială ar putea fi cel mai bun suport de promovare al serialului.

De asemenea, serialul Friends părăsește Netflix și va fi disponibil începând cu 2020 pe HBO Max. Postările actriței ar putea stârni un val de simpatie și nostalgie în rândul utilizatorilor care vor migra către HBO Max pentru a urmări din nou Friends.