Telekom face o mutare genială sau de-a dreptul disperată: unde va vinde cartele

Telekom face o mutare genială sau de-a dreptul disperată: unde va vinde cartele

Telekom România încearcă să câștige clienți în fața rivalilor printr-o mutare cel puțin îndrăzneață. Anunțul oficial încă nu-i făcut, dar știm ce se va întâmpla din iulie.

„Ce-și doresc românii?” – așa își promovează Telekom noua ofertă. Aceasta e oficial denumită „Mobil Nelimitat” și costă 30 de lei. Primești, de acești bani, o cartelă prepay pe care o poți transforma într-un abonament. Pentru început, include internet mobil nelimitat, apeluri şi SMS-uri naţionale nelimitate, dar și 100 de minute internaţionale către fix şi mobil.

De unde o să poți cumpăra cartele Telekom

Cartela va fi vândută de Telekom în magazinele Mega Image. Imediat ce-ai cumpărat-o, o poți activa și-o poți folosi.

Poți transforma cartela într-un abonament fără perioadă minimă contractuală. Faci asta online fără să trebuiască să faci vreo vizită în magazinele Telekom. Opțiunea abonamentului fără perioadă contractuală există din iulie 2018. Atunci, Telekom a venit cu poate cea mai bună idee la o problemă destul de mare.

În prezent, Mega Image are o rețea de circa 700 de magazine. Astfel, Telekom își asigură un vad comercial foarte bun. În plus, prețul e suficient de agresiv cât să nu te mai tenteze oferte de la concurență, cum ar fi cele de la Digi cu internet nelimitat la 5 euro. Un avantaj ar putea fi și că poți gestiona ce ține de cartelă – și număr – online.

La început ți-am zis că Telekom promovează oferta sub sloganul „Ce-și doresc românii?”. Ei bine, un astfel de proces simplu ar putea fi pe gustul românilor. Serviciul de telefonie mobilă devine la fel de simplu de cumpărat ca țigările, fructele, laptele sau ce mai iei din Mega Image și alte magazine.

Dacă vrei o cartelă de tipul acesta, nu te grăbi însă. Oferta va deveni activă din 3 iulie. Va fi disponibilă în cele circa 700 de magazine Mega Image. Scopul Telekom este să-și majoreze cota de piaţă până la 25%, după cum notează Ziarul Financiar.

Citește și:
Sursa: ZF
Etichete: