Serialul Lucifer va primi un sezon final epic. Netflix a anunțat mai multe episoade decât a stabilit inițial

Serialul Lucifer va primi un sezon final epic. Netflix a anunțat mai multe episoade decât a stabilit inițial
Sursa foto: Lucifer / Facebook

Noul sezon din serialul Lucifer de pe Netflix va fi și ultimul, însă urmează să vină cu o surpriză care îi va încânta pe toți fanii.

Dacă și pe tine sezonul patru te-a lăsat cu sufletul la gură, probabil abia aștepți să vezi ce se mai întâmplă cu personajele din serial.

La începutul lunii mai, Netflix a anunțat că urmează să existe și un sezon cinci din serialul Lucifer. Inițial, acesta ar fi urmat să aibă 10 episoade, însă producătorii au decis că acestea nu vor fi de ajuns pentru ultimul sezon al serialului.

Sezonul cinci din Lucifer urmează să aibă în total 16 episoade. Astfel, fanii serialului se vor bucura de șase episoade în plus cu Tom Ellis (Lucifer Morningstar) și Lauren German (Chloe Decker).

Netflix a anunțat că povestea lui Lucifer se va încheia odată cu sezonul cinci. Totuși, toate cele patru sezoane deja apărute sunt acum disponibile pe Netflix, chiar și primele trei, de la Fox.

Netflix aduce mai multe episoade din serialul Lucifer

Serialul Lucifer a fost salvat de Netflix după ce Fox a renunțat la acesta la sezonul trei. Platforma de streaming a luat în considerare reacțiile revoltate ale publicului și a continuat cu sezonul patru, care a avut premiera în luna mai.

În comparație, ultimul sezon produs de Fox a avut 26 de episoade, însă fanii vor trebui să se mulțumească cu cele 16 de la Netflix.

Joe Henderson și Ildy Modrovich, creatorii Lucifer, le-au mulțumit celor de la Netflix pentru că au decis să învie serialul. Aceștia s-au declarat recunoscători platformei de streaming pentru că le-a permis să spună povestea lui Lucifer așa cum voiau.

Momentan, nu avem o dată oficială de lansare a sezonului cinci. Acesta a fost anunțat abia în luna iunie a acestui an, astfel că, cel mai probabil, așteptarea nu va fi una scurtă.

Citește și:
Sursa: EW
Etichete: