Samsung promovează lansarea telefonului pliabil cu reclame criptice

Samsung promovează lansarea telefonului pliabil cu reclame criptice
16:40 14.01.2019

Samsung se pregătește să lanseze trioul de telefoane Galaxy S10, dar pe lângă acestea, vom avea ocazia să vedem și telefonul pliabil, dacă e să ne luăm chiar după reclamele amplasate de producător.

Samsung ia foarte în serios lansarea următoarelor flagshipuri din portofoliu, mai alex că vorbim despre o ediție aniversară. Se pare că în cadrul evenimentului Unpacked, de pe 20 februarie, nu vom vedea doar acest trio de telefoane, ci și telefonul pliabil.

Telefonul care se pliază a apărut acum câteva luni, în cadrul conferinței dezvoltatorilor, când a fost prezentat ca dovadă a existenței proiectului. Acum ne apropiem de lansarea unui produs comercial, iar tot pe 20 februarie vom vedea și acest dispozitiv.

În centrul Parisului, Samsung a instalat două reclame imense, care sunt scrise în limba coreeană. Una dintre acestea are textul ”the future unfolds”, în timp ce cealaltă doar menționează data de 20 februarie. Așadar, avem confirmarea că în cadrul evenimentului Unpacked, de la San Francisco, vom vedea și telefonul pliabil.

Încă nu știm ce specificații va avea acest smartphone, dar ne putem aștepta ca acesta să beneficieze de un Snapdragon 855, sau de un Exynos 9820, în funcție de piața de vânzare. De asemenea, e foarte posibil ca telefonul să aibă două baterii, fiecare de câte 3.000 mAh.

Revenind la telefoanele din gama S10, probabil că cele mai importante puncte de atracție vor fi camerele foto pe care le pregătesc dispozitivele. Camera ”normală” va fi una de 12 MP și f/1.5-2.4, de tip wide-angle. Camera secundară va avea 16 MP și f/1.9 și va fi de tip ultra-wide angle, cu unghi de vizualizare de 123 de grade. Va exista și o a treia cameră, pentru Samsung Galaxy S10 Plus. Aici vorbim despre o cameră telefoto, cu senzor de 13 megapixeli.

Sursa: theverge.com
loading...