10 ian. 2019 | 15:30

Samsung Galaxy S10: când și unde vor fi lansate noile telefoane

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S10: când și unde vor fi lansate noile telefoane

Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare, iar cele mai noi informații despre telefoane arată că trioul va fi lansat mai devreme decât credeam.

Despre Samsung Galaxy S10 am scris deja o grămadă de știri, iar în multe am vehiculat și posibilele date de lansare ale telefonului. S-a speculat că smartphone-ul ar putea să apară chiar la CES 2019, dar ne-am convins între timp că ar fi fost mult prea devreme pentru asta.

Cel mai vehiculat moment al lansării pentru telefon este MWC 2019, care va avea loc la final de februarie, în Barcelona. Acolo a fost lansat și duoul de anul trecut, S9 și S9 Plus. Totuși, zvonurile actuale par să infirme și această teorie.

Astfel, Samsung Galaxy S10 ar urma să aibă parte de un eveniment dedicat Unpacked. Acesta ar fi similar cu cel desfășurat pentru Galaxy Note 9, la începutul lui august 2018. Evenimentul ar trebui să aibă loc la jumătatea lui februarie, cam cu o săptămână înainte de MWC.

Având în vedere că MWC 2019 debutează pe 25 februarie, Galaxy S10 ar trebui să fie lansat undeva între 18 și 22 februarie. Desigur, totul este neoficial momentan, pentru că invitațiile nu au fost distribuite, dar dacă informația e adevărată, acestea ar trebui să apară în viitorul apropiat.

Există și un posibil motiv pentru care Samsung vrea să evite MWC și să lanseze telefoanele mai devreme. Au apărut zvonuri conform cărora Huawei ar urma să își lanseze telefonul pliabil acolo, iar sud-coreenii nu vor ”să împartă scena” sau să nu fie în centrul atenției, mai ales că S10 este ediția aniversară a seriei Galaxy S, așadar este un telefon special.