Bateria telefonului Samsung Note 10 ar putea fi mai slabă decât credeai

Bateria telefonului Samsung Note 10 ar putea fi mai slabă decât credeai

Samsung urmează să lanseze modelele Galaxy Note 10 și Note 10 Pro în luna august și deja există o serie de zvonuri despre telefoane.

Noi informații despre bateria pe care ar putea-o avea dispozitivul vin direct dintr-o fotografie de la agenția de testare oficială din Coreea de Sud, KTR (Korea Testing and Research Institute). În fotografie se poate observa o baterie de telefon care ar putea ajunge într-unul dintre modelele Samsung lansate anul acesta. Are o capacitate de 4170 mAh și ar putea fi creată pentru modelul 5G.

Fotografia este deja foarte populară și distribuită de mai mulți utilizatori ai rețelelor sociale.

Pentru a verifica dacă bateria ar aparține seriei Note din 2019, codul de pe aceasta oferă indicii în ceea ce privește modelul pentru care este creată. De exemplu, bateriile pentru Note 9 sunt inscripționate cu codul EB-N965ABU sau modelul Galaxy S10 cu EB-G973ABU.

Bateria pentru Samsung Note 10 5G

Seria Samsung Galaxy Note 10 începe cu N970, potrivit Forbes. Totuși, acesta este rezervat pentru versiunea 4G.

Bateria din imagine este, de data aceasta, inscripționată cu codul EB-BN972ABU. Asta i-a făcut pe mulți să ajungă la concluzia că ar aparține variantei 5G a modelului Galaxy Note 10.

Totuși, capacitatea bateriei ar fi mai mică decât era de așteptat pentru acest model de telefon, spun cei de la Forbes. Cu o capacitate de 4170 mAh, bateria este doar cu 170 de mAh mai mare decât cea de pe modelul Samsung Note 9. Ceea ce nu e tocmai suficient, mai ales dacă iei în considerare două aspecte. În primul rând, dispozitivul pentru care bateria este destinată este mult mai mare: va ajunge la un ecran de 6.75 inch. În al doilea rând, trebuie luat în considerare și faptul că bateria ar urma să fie creată pentru versiunea 5G a unui Note 10.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Forbes