Bateria din Samsung Galaxy S10 pentru fiecare versiune, inclusiv 5G

Bateria din Samsung Galaxy S10 pentru fiecare versiune, inclusiv 5G

Evenimentul Unpacked la care va fi prezentat și Samsung Galaxy S10 e la aproape o lună distanță. Până atunci, am aflat capacitatea bateriei din modelele care vor fi disponibile.

Pe lângă schimbările în premieră pe care le aduce Samsung Galaxy S10, capacitatea bateriei e unul dintre principalele interese. Odată cu această informație, e confirmată neoficial și informația că vor fi trei modele, pe toate piețele.

Samsung Galaxy S10 cu ecran de 6,1 inci ar avea o baterie de 3.500 mAh, în timp ce versiunea Samsung Galaxy S10 Plus va trece la acumulatorul de 4.000 mAh din Galaxy Note 9. Acest model ar avea ecran de 6,4 inci. Cât despre Samsung Galaxy S10 Lite, versiunea cu ecran de 5,8 inci, e vorba de-o baterie de 3.100 mAh.

Conform acestor informații, dacă vor fi confirmate, Samsung transmite mesajul că a reușit să gestioneze consumul atât de bine, că n-are nevoie de acumulatori mai mari.

Samsung Galaxy S10 versiuni specificatii

Va fi însă și-o versiune 5G, disponibilă doar în câteva țări, iar în acel caz ar fi vorba de-o baterie de 5.000 mAh. Ecranul ar fi de 6,7 inci și, dat fiind modemul 5G, e de înțeles de ce era nevoie de un acumulator mai mare. Va fi, totodată, prima dată când Samsung trece peste pragul de 4.000 mAh.

În ceea ce privește configurațiile de RAM și stocare, acestea par destul de generoase. Samsung Galaxy S10 Lite ar urma să vină cu 4 GB de RAM și 128 de stocare. Pe Samsung Galaxy S10 îl vei putea cumpăra cu 6 GB de RAM și 128 sau 256 GB de stocare. În S10 Plus vei avea 6/8 GB de RAM și 128, 256 sau 512 GB de stocare.

Au apărut însă informații și despre bateria din Samsung Galaxy F, telefonul pliabil. Nu va fi un singur acumulator, ci doi, în fiecare dintre cele două părți. Fiecare baterie va fi de 3.100 mAh și, per total, va avea 6.200 mAh. Ecranul nepliat – de „tabletă” – va fi de 7,3 inci, în timp ce cel secundar – sau de „telefon” – va fi de 4,5 inci. Însă, dincolo de ecrane, dispozitivul va consuma energie ca un telefon normal – va avea un singur procesor, o singură memorie RAM, un singur spațiu de stocare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Compareja