Samsung Galaxy S10 Lite apare într-un test benchmark

Samsung Galaxy S10 Lite apare într-un test benchmark

Samsung Galaxy S10 Lite se apropie de lansare, alături de celelalte două modele din serie, iar acum avem și o apariție a sa într-un test de benchmark.

Samsung Galaxy S10 va fi lansat la final de februarie, cel mai probabil, odată cu MWC 2019. Telefonul ar urma să fie disponibil în trei variante distincte, iar acum avem noi informații despre varianta Lite. Acesta e primul dintre cele trei modele de S10 care apare pe Geekbench, un site popular de teste benchmark pentru telefoane.

În baza de date de la Geekbench, cei de la GalaxyClub au descoperit telefonul SM-G970U de la Samsung, care are procesor Snapdragon 855 la interior. După numărul de model, e ușor să-ți dai seama că este vorba despre varianta americană a lui Galaxy S10 Lite. Telefonul rulează Android 9 Pie.

Informațiile de mai sus nu sunt noi, dar e plăcut de observat că telefonul are 6 GB de memorie RAM. Era de așteptat ca varianta Lite să aibă doar 4 GB, dar Samsung pare că face treabă bună cu această adiție.

Adevărata surpriză o reprezintă scorurile afișate de Geekbench. Samsung Galaxy S10 Lite a obținut 1.986 de puncte de performanță pe un singur nucleu și 6.266 de puncte de performanță în modul multi-core. Scorurile sunt destul de mici pentru telefonul care se vrea a fi S10, așa că singura concluzie rezonabilă pe care o putem trage e că sistemul este departe de a fi optimizat. Scorurile actuale n-ar trebui luate drept indicație pentru performanțele reale ale telefonului.

Celelalte două variante de Galaxy S10 vor avea tot procesor Snapdragon 855, dar e probabil ca acestea să vină cu 8 GB de memorie RAM, pentru o diferențiere mai pronunțată între varianta ”ieftină” și celelalte două, mai scumpe.

Citește și: