Samsung Galaxy S10 ar putea avea aproape cea mai inutilă funcție

Samsung Galaxy S10 ar putea avea aproape cea mai inutilă funcție

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat pe 20 februarie, astfel că mai e timp suficient să tot ajungă pe net poze și informații. Cea mai nouă îți arată telefonul și-o funcție pe care Samsung ar pregăti-o.

Certitudinile despre Samsung Galaxy S10 sunt că va avea un ecran perforat, una dintre versiuni va avea procesorul Qualcomm Snapdragon 855 și vor exista cel puțin trei modele diferite, de la Lite la Plus. Apoi va mai fi o versiune 5G. Cea mai nouă poză ne arată modelul standard.

După cum vezi în imaginea de mai jos, Samsung Galaxy S10 standard va avea o singură cameră pe față, în dreapta sus. Ecranul va fi de 6,1 inci și sticla va fi curbată pe margine. Ce-i mai ciudat e că Samsung Galaxy S10 ar avea un portofel pentru criptomonede. Asta la cam un an distanță de când interesul pentru monede digitale a dispărut. Dar se prea poate ca Samsung să aibă un plan mai mare pe care îl aflăm pe 20 februarie.

Samsung Galaxy S10 functionalitati

Cât va costa Samsung Galaxy S10

Îți ziceam la început că vor fi trei versiuni. Ei bine, Samsung Galaxy S10 Lite, în varianta cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare, va costa 780 de euro. În cazul lui Samsung Galaxy S10 standard, ai la dispoziție varianta cu 6 GB RAM și 128 GB, pentru care vei plăti 930 de euro, dar și pe cea cu 8 GB RAM și 512 GB, pentru care vei avea de plătit 1.180 de euro.

Când vine vorba de modelul Samsung Galaxy S10 Plus, ai la dispoziție trei variante, iar astfel ni se confirmă că va exista și un model „monstru”: varianta standard e de 6 GB RAM și 128 GB, iar pentru aceasta vei plăti 1.050 de euro. Opțiunea cu 8 GB RAM și 512 GB te costă 1.300 de euro, iar varianta de top, cu 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare va costa 1.600 de euro.

Prețurile telefoanelor sunt destul de mari, iar în România mai ai de adăugat câteva sute de lei pentru fiecare preț. Așa că, dacă vrei telefonul, trebuie să-ți faci calculul bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: