Samsung Galaxy S10 Plus apare pe internet într-o nouă imagine

Samsung Galaxy S10 Plus apare pe internet într-o nouă imagine
12:40 23.01.2019

Samsung Galaxy S10 Plus a apărut deja într-o imagine pe internet, iar acum apare o nouă fotografie cu acesta, care ne confirmă din nou existența unui sistem de camere foto duale pentru selfie-uri.

Samsung Galaxy S10 Plus, alături de celelalte modele pregătite de sud-coreeni, va debuta în mai puțin de o lună, la San Francisco. Gigantul tech a pregătit un eveniment special Unpacked, înainte de MWC 2019, pentru a-și arăta noile telefoane.

După o mulțime de imagini render apărute pe internet, au început să apară și imagini reale cu telefoanele. Prima fotografie de acest fel a fost făcută unui posesor care folosea telefonul într-un autobuz; cel mai probabil, era vorba de un angajat care primise telefonul pentru a-l testa.

Dacă prima imagine nu te-a convins de designul telefonului, cu toate că avea toate motivele să o facă, o nouă fotografie e gata să-ți arate ce e mai important: Samsung Galaxy S10 Plus are două camere pentru selfie-uri.

samsung galaxy s10

Telefonul e pus într-o carcasă, la fel cum era și modelul anterior descoperit în public. Astfel, nu prea ai ce să vezi în afaraă de cele două camere, care confirmă că e vorba de S10 Plus.

S10 Plus îți pune la  dispoziție trei variante, iar astfel ni se confirmă că va exista și un model ”monstru”: Varianta standard e de 6 / 128 GB, iar pentru aceasta vei plăti 1.049 de euro. Opțiunea cu 8 / 512 GB te costă 1.299 de euro, iar varianta de top, cu 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare va costa 1.600 de euro.

Prețurile tuturor telefoanelor sunt destul de mari, așa că rămâne de văzut și cât de mare va fi succesul lor, prin prisma acestui fapt.