Samsung Galaxy S10 Plus apare pe internet într-o nouă imagine

Samsung Galaxy S10 Plus apare pe internet într-o nouă imagine

Samsung Galaxy S10 Plus a apărut deja într-o imagine pe internet, iar acum apare o nouă fotografie cu acesta, care ne confirmă din nou existența unui sistem de camere foto duale pentru selfie-uri.

Samsung Galaxy S10 Plus, alături de celelalte modele pregătite de sud-coreeni, va debuta în mai puțin de o lună, la San Francisco. Gigantul tech a pregătit un eveniment special Unpacked, înainte de MWC 2019, pentru a-și arăta noile telefoane.

După o mulțime de imagini render apărute pe internet, au început să apară și imagini reale cu telefoanele. Prima fotografie de acest fel a fost făcută unui posesor care folosea telefonul într-un autobuz; cel mai probabil, era vorba de un angajat care primise telefonul pentru a-l testa.

Dacă prima imagine nu te-a convins de designul telefonului, cu toate că avea toate motivele să o facă, o nouă fotografie e gata să-ți arate ce e mai important: Samsung Galaxy S10 Plus are două camere pentru selfie-uri.

samsung galaxy s10

Telefonul e pus într-o carcasă, la fel cum era și modelul anterior descoperit în public. Astfel, nu prea ai ce să vezi în afaraă de cele două camere, care confirmă că e vorba de S10 Plus.

S10 Plus îți pune la  dispoziție trei variante, iar astfel ni se confirmă că va exista și un model ”monstru”: Varianta standard e de 6 / 128 GB, iar pentru aceasta vei plăti 1.049 de euro. Opțiunea cu 8 / 512 GB te costă 1.299 de euro, iar varianta de top, cu 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare va costa 1.600 de euro.

Prețurile tuturor telefoanelor sunt destul de mari, așa că rămâne de văzut și cât de mare va fi succesul lor, prin prisma acestui fapt.

Citește și: