De ce Samsung Galaxy S10 ar putea face cele mai bune poze noaptea

De ce Samsung Galaxy S10 ar putea face cele mai bune poze noaptea
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy S10 va avea o cameră foarte bună, asta bănuim. Vestea mai bună e că ar furniza poze mai bune chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Despre Samsung Galaxy S10 se zvonește că va fi disponibil într-o versiune Plus cu trei camere foto pe spate și două pe față. Dincolo de hardware, acolo unde acesta va fi cel mai bun telefon al companiei până în toamnă, Samsung Galaxy S10 ar avea și un suport software mai important decât până acum.

La capitolul fotografie, Google a reușit ca prin seria Pixel să demonstreze că e foarte important software-ul. Asta e o sursă de inspirație pentru Samsung Galaxy S10, conform ultimelor zvonuri. Sud-coreenii ar implementa un mod denumit Bright Night, care să-ți permită să capturezi imagini mai luminoase chiar și când nu e suficientă lumină.

Google Pixel 3 s-a remarcat pe final de 2018 cu opțiunea Night Shift excelentă pentru cadre trase în condiții cu foarte puțină lumină. Totuși, Google s-a bazat masiv pe software, nu pe hardware. În cazul Samsung, dat fiind că își optimizează și senzorii foto, rezultatul ar putea fi și mai bun.

Descoperirea a fost făcută de membri ai forumului XDA Developers. Au descoperit informații despre Samsung Galaxy S10 în codul de Android Pie pentru Galaxy Note 9. Odată cu Android Pie, Samsung trece la One UI. O nouă interfață, o nouă abordare asupra modului în care folosești telefonului, dar foarte probabil și câteva noutăți semnificative de care să-ți pese.

Ce versiuni de Samsung Galaxy S10 ar putea fi lansate în primăvară

Samsung Galaxy S10, versiunea mică, ar avea ecran de 6,1 inci, rezoluție 2K+ și tehnologie AMOLED. Camera de selfie va fi integrată în ecran – display perforat, iar senzorii vor fi mutați pe marginea superioară. Astfel, ai un ecran imens la dispoziție.

Samsung Galaxy S10 Plus ar fi un model cu ecran de 6,4 inci, 2K+ și AMOLED, iar diferența pe față ar fi că ar avea două camere foto. Poate nu-i cea mai inspirată alegere și poate că versiunea finală nu va fi chiar așa, dar dacă Samsung va folosi acest design, atunci colțul din stânga sau dreapta va fi ocupată destul de mult de camere.

Mai sunt așteptate informații despre versiunea Lite, dar și o versiune „ultra premium”, adică acel model 5G despre care se zvonește că are numele de cod Beyond X (eventual, poate fi tradus ca: „dincolo de 10”, adică ceva mai bun decât Galaxy S10). Mă rog, deocamdată e pură speculație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: