Galaxy Note 10 ar putea avea o cameră mai bună decât Galaxy S10

Galaxy Note 10 ar putea avea o cameră mai bună decât Galaxy S10

Dacă ții ca telefonul tău să aibă cea mai bună cameră de fotografiat, s-ar putea să fi făcut o greșeală dacă ți-ai cumpărat deja Samsung Galaxy S10.

Aparent, următorul model Samsung, Galaxy Note 10 ar putea avea o cameră mai bună decât toate modelele de până acum. Există o probabilitate mare ca Samsung să mărească dimensiunea senzorilor foto, ceea ce ar duce la o calitate a fotografiilor mai ridicată. Asta potrivit Ice Universe, cunoscut pentru informațiile din interior pe care le dă înainte ca acestea să fie oficiale.

Samsung a anunțat că modelul Galaxy Note 10 ca aparărea undeva spre sfârșitul anului 2019. Totuși, deja au apărut mai multe zvonuri în legătură cu specificațiile și design-ul acestuia.

Legat de camerele sale, deja au apărut mai multe indicii despre cum o să arate. Telefonul ar putea folosi tehnologia S-Pen drept cameră frontală. Compania deja a adăugat Bluetooth S-Pen-ului, deci nu ar fi tocmai neașteptat să adauge mai multe camere, potrivit Mspoweruser.

De asemenea, modelul Galaxy Note 10 ar putea avea și un ecran mai mare decât Galaxy S10 Plus. Ecranul ar putea trece de la 6,4 inchi la unul de 6,5 sau chiar 6,7 inchi.

Ce înseamnă mai mulți megapixeli pentru Galaxy Note 10

Ai putea spune că mai mulți megapixeli nu înseamnă neapărat o cameră mai bună. Ceea ce e complet adevărat.

Totuși, în ziua de azi, în combinație cu procesarea de imagini și stabilizatori avansați, mai mulți megapixeli pot livra mai multe detalii într-o fotografie. Asta îți permite să decupezi imaginile în timp ce acestea își păstrează o calitate ridicată. Ceea ce va oferi și Galaxy Note 10.

Modelul Galaxy S10 are trei camere pe spate. Două dintre ele au fiecare câte 12 MP. Cea cu cei mai mulți mexapixeli este o cameră ultra wide de 16MP.

Încă nu știm exact câți megapixeli va avea camera modelului Galaxy Note 10, dar pare că va avea mai mulți de atât.

Citește și:
Sursa: Forbes