Motorola One Vision face valuri online: ce oferă telefonul cu 48 de megapixeli

Motorola One Vision face valuri online: ce oferă telefonul cu 48 de megapixeli

Motorola One Vision este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ce vor fi lansate în perioada următoare și tocmai au ajuns online câteva detalii noi despre el.

Motorola One Vision este următorul terminal de top al celor de la Motorola și unul care a făcut fost subiectul mai multor speculații în ultimele săptămâni. A ajuns pe câteva site-uri de benchmark-uri, iar o parte dintre specificațiile sale tehnice se cunosc deja. Pe site-ul Wi-Fi Alliance a fost certificat de curând sub numele de cod XT1970-1. Acolo a devenit evident și faptul că va fi preinstalat cu Android Pie.

Până acum însă, nu erau foarte clare toate particularitățile de design ale gadgetului. Prin randarea de mai sus care a început să circule pe internet pe parcursul weekendului, orice mister a fost spulberat. În prima fază, a fost publicată de cei de la Tiger Mobiles.  Această imagine ne arată perforarea ecranului pentru camera frontală și margini foarte subțiri pe trei dintre cele patru margini. Partea inferioasă este un pic mai groasă.

Pe spate, se pot vedea cele două camere principale instalate una deasupra celeilalte cu un bliț LED dual. Una dintre camere va avea 48 de megapixeli, un detaliu care ar trebui să se reflecte în imagini imortalizate de foarte bună calitate. Pentru autentificare biometrică, senzorul de amprentă este ascuns în spatele logo-ului Motorola, pe aceeeași parte cu cei doi senzori de captură. La bază, se poate vedea logo-ul Android One, ca o confirmare a faptului vei beneficia de actualizări regulate.

În privința celorlalte detalii tehnice care se cunosc deja despre aparat, telefonul se va încărca rapid prin USB C. Aparent, în mod ciudat, versiunea chinezească a gadgetului va avea portul USB C deasupra. Locașul de SIM va fi instalat pe partea stângă, în timp ce butoanele pentru ajustarea volumului și cel de power se regăsesc pe dreapta. Având în vedere că în poza de fundal se vede date de 3 aprilie, atunci s-ar putea să fie anunțat oficial.