Samsung Galaxy Note 10 e dezvăluit de americani: ce noutăți aduce

Samsung Galaxy Note 10 e dezvăluit de americani: ce noutăți aduce

Dacă erai curios cum va arăta noul Samsung Galaxy Note 10, acum știm oficial. Noile imagini vin din Statele Unite ale Americii și, ei bine, surprize nu prea mai sunt.

Despre Samsung Galaxy Note 10, până acum, au circulat tot felul de supoziții despre cum va arăta noul flagship al companiei. Am văzut chiar și mai multe randări, fiecare cu propriul concept despre cum va arăta telefonul. Acum avem o imagine mai clară ca niciodată despre adevărata înfățișare a modelului Samsung Galaxy Note 10.

Imaginile provin de la Comisia Federală de Comunicații (FCC), agenție guvernamentală americană. Între timp, imaginile au fost șterse de pe site-ul FCC, dar n-aveau cum să dispară de pe internet.

Lansarea oficială a Samsung Note 10 va fi pe 7 august. Până atunci, eroarea agenției guvernamentale americane ne-a adus mai devreme imagini cu noul telefon.

Cum va arăta Samsung Galaxy Note 10

samsung galaxy note leak fcc

Noile imagini cu Galaxy Note 10 confirmă pozele neoficiale de până acum. Totodată, ne arată dimensiunile exact ale noului model Galaxy Note. Mai multe teorii enunțate pe internet s-au dovedit a fi realitate, odată cu aceste noi imagini.

În primul rând, se poate observa sistemul de trei camere de pe spate, dispuse pe verticală. De asemenea, camera frontală va fi dispusă central și va fi de tip pinhole. În ceea ce privește butoanele, Galaxy Note 10 vine cu o parte dreaptă complet netedă, ceea ce confirmă mai multe zvonuri din trecut.

Pe partea stângă, telefonul are butonul de volum și cel Power. De pe noul model Samsung lipsește butonul pentru asistentul personal Bixby, ceea ce e o ușurare pentru mulți.

Prima dată când Samsung renunță la mufa pentru căști

Spre deosebire de Apple, sud-coreenii au ținut destul de mult portul de 3,5 mm pentru căști. Asta deși tot mai mulți producători au renunțat la el. Samsung face acest pas acum, odată cu Galaxy Note 10. În loc de mufă de căști rămâne portul USB-C pentru încărcare și căști pe fir.

Pentru că nu există vreun semn care să arate scanner-ul de amprentă, cel mai probabil telefonul va avea acest senzor localizat sub ecran. Cum a fost pe Galaxy S10. Telefonul va fi lansat pe data de 7 august și atunci vom vedea flagship-ul în toată splendoarea sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Techradar