Ce surpriză ar putea pregăti Samsung pentru Galaxy Note 10

Ce surpriză ar putea pregăti Samsung pentru Galaxy Note 10

Continuăm astăzi cu zvonurile legate de viitorul Samsung Galaxy Note 10 și de data aceasta aflăm că Samsung ar putea pregăti o surpriză uriașă pentru viitorul telefon.

După cum am menționat și anterior, Samsung se pregătește să lanseze două versiuni de Samsung Galaxy Note 10, o variantă standard și un dispozitiv mai mic. Primul ar avea un display de 6,75 de inci, iar al doilea unul de 6,28 de inci.

Surpriza pe care Samsung o pregătește constă în eliminarea tuturor butoanelor la cele două Note 10. Asta nu înseamnă că nu mai poți să închizi și să deschizi telefonul sau că nu mai poți modifica volumul.

În schimb, Samsung ar implementa pe aceste telefoane anumite zone capacitive, sensibile la atingere, ce ar funcționa exact ca butoanele obișnuite. Implementarea ar putea semănă cu senzorul de amprentă din lateral de pe Samsung Galaxy S10e. Acest nou raport susțin zvonuri apărute în trecut în legătură cu dorința companiei de a renunța la butoane pentru seria Note.

Ai vrea un Samsung Galaxy Note 10 fără butoane?

Cu toate acestea, utilizatorul de Twitter Ice universe, care parcă poate vedea viitorul printr-un bol de cristal, susține că prima versiunea a lui Note 10 nu avea butoane, doar că nu a trecut de testele riguroase ale companiei. Așa că versiunea finală a telefonului va avea în cotinuare butoanele tradiționale.

Poate că este mai bine așa deoarece nimeni nu vrea ca Galaxy Note 10, ediția aniversară a 10 ani de Note, să fie un experiment.

Un alt lucru de care coreenii vor să scape este mufa de căști. Se pare că seria Note va rămâne fără un conector de căști ceea ce ar putea supăra pe multă lume. Samsung s-a lăudat cu această funcție în trecut, iar scuza cu eliminarea mufei de dragul unei baterii mai mari nu prea merge când ai o gaură în carcasă pentru un stylus, ce este mult mai puțin folosit decât un jack de 3.5 mm.

În privința mufei de căști, Ice universe spune că nu este prea optimist. Deci ar putea dispărea de pe Samsung Galaxy Note 10.