Samsung Galaxy Note 10 apare în cele mai bune poze. Ce are diferit

Samsung Galaxy Note 10 apare în cele mai bune poze. Ce are diferit

Samsung Galaxy Note 10 va fi anunțat cândva în august. Până atunci, cele mai noi detalii îl dau drept un telefon foarte bun. Ar putea avea însă o problemă mare.

Samsung Galaxy Note 10 va fi primul telefon din această serie care să fie disponibil în mai mult de-o versiune. Compania face deja asta, cu seria Galaxy S, dar până acum seria Note a avut o singură variantă. În 2019, am putea vorbi de una cu ecran imens, una cu ecran ceva mai „uman” și sigur o versiune 5G.

Ce ar trebui să știi despre Samsung Galaxy Note 10 înainte de lansare

Samsung Galaxy Note 10 poze versiune Plus
Modelul din aceste poze are o singură cameră pentru selfie, spre deosebire de Galaxy S10

Fără îndoială, Samsung Galaxy Note 10 va avea un hardware foarte bun, de la procesor până la camerele foto. E preconizat un senzor nou, dar și o optimizare a aplicației pentru cameră. Totodată, va avea scanner de amprentă integrat în ecran, așa cum are Galaxy S10. Dar ecranul ar fi un pic mai bun, cu tot cu suport pentru HDR10+ și luminozitate excepțională.

Dacă până acum s-a vehiculat existența unui Samsung Galaxy Note 10 Pro, denumirea oficială ar urma să fie Galaxy Note 10 Plus. Astfel, compania asigură o unitate între seriile sale de produse.

Cel mai mic model de Note 10 ar avea ecran de 6,28 inic, în timp ce cel mai mare ar avea unul de 6,7 inci. Bateria ar fi pe măsură, iar ce ar lipsi de pe telefon ar fi mufa de 3,5 mm pentru căști.

După cum vezi în imaginile de mai sus, telefonul ar avea trei camere pe spate dispune similar iPhone Xs (pe verticală), spre deosebire de designul orizontal de pe Galaxy S10. Totodată, Note 10 pune camera de selfie pe centru. Va avea, în continuare, S Pen cu funcționalități noi față de modelul precedent.

Ca hardware, este de așteptat ca toate modelele Galaxy Note 10 să aibă același procesor, Snapdragon 855 sau Exynos 9820 (în funcție de regiunea unde este vândut telefonul). Memoria RAM ar fi de la 6 până la 12 GB și pentru spațiul de stocare va folosi tehnologia UFS 3.0 (cea mai rapidă de până acum).

Citește și: