Samsung Galaxy Note 10 are dată de lansare și e mai aproape decât crezi

Samsung Galaxy Note 10 are dată de lansare și e mai aproape decât crezi

Samsung a stabilit data la care își va prezenta cel mai nou flagship, Galaxy Note 10. Evenimentul va avea loc tot la New York, unde a fost lansat și Note 9.

Potrivit unor surse din interiorul companiei, evenimentul Unpacked, locul unde coreenii dezvăluie Note 10, va avea loc pe 7 august la Barclasy Center din Brooklyn, New York.

Samsung nu a anunțat oficial această dată și alte lucruri se pot schimba până atunci, dar cel mai probabil că atunci va avea loc evenimentul de lansare.

Seria Note nu se vinde la fel de bine ca seria Galaxy S, dar aceste telefoane vin cu ecrane mai mari și au și acel stylus, pe care unii oameni îl iubesc. Samsung a introdus Note în 2011 și acel model avea o diagonală de 5,3 inci. Note 9 a ajuns la 6,4 inci, iar următorul model ar ajunge la o diagonală de 6,7 inci.

Samsung Galaxy Note 10 se apropie de lansare

Samsung pregătește cel puțin două versiuni de Galaxy Note 10: unul care va fi mai ieftin și unul mai mare, versiunea Pro, care va fi vârful de gamă. Varianta standard ar avea o diagonală de 6,28 de inci. Este foarte posibil ca și Samsung Galaxy Note 10 să vină într-o versiune 5G, la fel ca Galaxy S10.

Randările nu arată vreun scanner de amprente, ceea ce înseamnă că Samsung Note 10 Pro ar urma să aibă un senzor integrat direct în display. Telefonul are un cadrul metalic foarte subțire care devine mai gros în jurul butoanelor. De asemenea, butoanele de volum și de power sunt localizate pe partea stângă, în timp ce partea dreaptă este complet lipsită de butoane. Butonul pentru asistentul personal Bixby lipsește și el.

În partea inferioară, putem observa slotul pentru stylus, microfonul, difuzorul, dar și un port USB-C. Acest lucru confirmă zvonurile potrivit cărora Samsung ar renunța la mufa de 3.5mm pentru căști.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Cnet