Cum va arăta sistemul de camere foto de la Samsung Galaxy Note 10

Cum va arăta sistemul de camere foto de la Samsung Galaxy Note 10

Pe internet a apărut o imagine cu sistemul de camere de pe Samsung Galaxy Note 10, dar fanii nu sunt mulțumiți de rezultat.

Utilizatorul de Twitter Ice universe, cunoscut în industrie pentru dezvăluirile sale, a publicat o fotografie cu sistemul de camere foto care va fi implementat în viitorul Samsung Galaxy Note 10.

Imaginea confirmă zvonurile anterioare și arată că noul telefon al coreenilor va avea camerele foto așezate pe verticală. Ultimele flagship-urile de la Samsung au avut camerele așezate pe orizontală. Acest nou sistem foto este similar cu cel folosit de Huawei pe P30 Pro.

Așadar, pe Samsung Galaxy Note 10 vom avea un senzor principal de 1/2.55 inci 1.4 um, pe care Samsung l-a folosit în ultimii patru ani. Abia de la anul viitor, Samsung S11 va trece la un nou senzor foto mai mare. Sub această cameră se va afla un senzor ultrawide, apoi unul telefoto.

Samsung ar fi considerat să pună o cameră foto capabilă de un zoom optic 10x într-un telefon, dar a renunțat pentru că smartphone-ul devenea prea gros. În schimb, compania coreeană ar avea gata o cameră foto cu zoom optic 5x, dar nu vrea să o implementeze pe flagship-uri. În schimb, ar putea apărea pe următorul telefon din seria Galaxy A.

La ce să te mai aștepți de la Samsung Galaxy Note 10

Lângă cele trei camere vom avea un blitz, o cameră ToF (Time of Flight), pe care am întâlnit-o la mai multe telefoane precum P30 Pro sau LG G8, și mai avem un senzor de lumină puternică numit „flood illuminator”, similar cu cel regăsit pe iPhone X. La smartphone Apple, acest senzor ajută la deblocarea facială, însă nu știm ce scop ar avea pe Samsung Galaxy Note 10.

Reacțiile pe internet nu au fost pozitive. Mulți au considerat că Samsung a copiat designul P30 Pro. De ce a renunțat Samsung la aranjarea pe orizontală? Este foarte probabil ca stylusul S-Pen să nu aibă loc în carcasă cu un astfel de design.

În partea din față telefonul va avea o singură cameră, însă nu va ieși din carcasă, ci va fi intergrată în ecran. Amplasarea acesteia va fi diferită față de cea de pe S10 și ar trebui ca senzorul foto să fie fix în mijlocul ecranului, în partea de sus.

Am putea vedea îmbunătățiri și la departamentul baterie. Tot Ice univers spune că viteza de încărcare a lui Note 10 va fi una semnificativ mai mare. Față de S10 sau Note 9? Nu știm, dar ar trebui să vedem o incărcare la minim 25 wați sau chiar mai mult.