Samsung Galaxy Fold are o nouă dată de livrare. Când va fi disponibil telefonul?

Samsung Galaxy Fold are o nouă dată de livrare. Când va fi disponibil telefonul?

Samsung Galaxy Fold trebuia să ajungă pe piață în aprilie, dar mai multe probleme legate de calitatea telefonului au dus la întârzieri.

Foarte multe recenzii negative despre modelul Fold au apărut după ce acesta a ajuns pentru teste la jurnaliști sau vloggeri. În urma acestora, Samsung a anunțat că va amâna, pe o perioadă nedeterminată lansarea telefonului pe piață.

Existau zvonuri conform cărora Samsung ar putea renunța de tot la revoluționarul telefon pliabil. Avem acum o nouă dată la care telefoanele ar putea ajunge în magazine: 13 iunie.

Deși informația nu este confirmată de Samsung, sursele sunt unele credibile. AT&T, operatorul de telefonie mobilă și, în același timp, partener al Samsung, a trimis un mail celor care pre-comandaseră modelul Galaxy Fold. Acesta menționa că dispozitivul urmează să le fie livrat la data de 13 iunie.

Mai mulți oameni au confirmat, cu screenshoturi, că și ei au primit respectivul mail.

De ce nu a fost livrat Galaxy Fold la timp

Telefonul ar fi trebuit să ajungă în magazine pe 26 aprilie, dar problemele legate de ecran au făcut imposibilă lansarea la timp.

Pe de o parte, unele stricăciuni au fost cauzate chiar de utilizatori. Aceștia au îndepărtat folia care avea rolul de proteja ecranul, deși nu ar fi trebuit să o facă.

Pe de altă parte, cea mai gravă problemă pare să fie din vina Samsung. Compania a descoperit că defecțiunile ar fi fost din cauza particulelor de praf. Acestea pot pătrunde cu ușurință pe sub ecranul Galaxy Fold și ar fi dus astfel la defectarea imediată a telefoanelor.

Există un mic decalaj între ecran și marginile de sus și de jos, care permit particulelor să intre în interior, potrivit iFixit.

Sursa: Fortune