România nu există: de la fantezia cu bătaie a lui Firea la Tel Aviv cu Gra Pini

România nu există: de la fantezia cu bătaie a lui Firea la Tel Aviv cu Gra Pini

Dacă trăiești în România e imposibil să te plictisești. Pe lângă știrile din tehnologie, te-am obișnuit și cu rubrica „România nu există”. Adică aia în care afli, de fapt, cum stau lucrurile în jurul tău.

România nu există și sunt mulți care vor să ne amintească acest lucru zi de zi. Sunt știri la care râzi, altele te revoltă. Și mai sunt cele în fața cărora, pur și simplu, îți vine greu să crezi că sunt reale. Ei bine, sunt. Și am selectat cinci dintre ele care-ți arată, de fapt, ce înseamnă să trăiești în România.

Toate sunt reale, crede-mă.

Maria „Gra Pini” a comis-o din nou

Da, Maria Grapini există, este europarlamentar PSD pentru România și scrie pe Facebook. Cu greșeli. S-a dus recent în Israel, de unde a venit cu următoarea postare: „Seară bună din Tela Viv”. A revenit apoi să spună că a trecut pe la toate granițele Israelului.

Este aceeași Maria Grapini care a inventat, în trecut, țara Letiția și s-a felicitat singură pe Facebook. Sursa: Mediafax

Firea vrea bătaie, măcar un pumn, o palmă

După ce a luat în râs inițiativa referitoare la construirea unui spital oncologic pentru copii, primarul Capitalei a dat niște interviuri. Într-unul dintre ele, la final, i-a cerut moderatorului să o bată. S-a ridicat în picioare și a implorat „un pumn, o palmă”, orice. Ai momentul mai jos. Sursa: DC News.

Dăncilă „he-he!”, refuzată la poze

Viorica Dăncilă se plimbă prin România. Pentru că e campanie electorală și pentru că așa fac candidații. Iau pulsul alegătorilor. Numai că șefa PSD n-are part de primirea pe care și-o dorește. A vrut să facă poză cu un om, dar acesta a refuzat-o.

I-a cerut în română. Poate dacă o băga p-aia cu „make a photo, he-he” avea succes. Sursa: Digi24

ALDE Sibiu s-a supărat pe Facebook (și probabil așa află Facebook de România)

În sensul că chiar s-a supărat și a dat în judecată compania lui Mark Zuckeberg pentru că i-a fost închis contul. Zice șeful filialei că a plătit reclame și că banii erau buni, dar la primele raportări pe pagină contul a fost închis.

Șeful ALDE Sibiu spunea că sunt aduse prejudicii în promovarea candidatului pe care partidul îl susține la prezidențiale – Mircea Diaconu. E greu de crezut că demersul partidului poate avea vreun succes. Dar măcar știm un lucru: șeful ALDE Sibiu nu prea știe cum funcționează internetul. Sursa: HotNews

Primarul cu exces de zel

Primar amenda
Poză via Mircea Lu / Facebook

Uite și una locală. Primarul din Vințu de Jos, județul Alba, și-a reparat acoperișul la casă. Nimic ciudat până aici. Numai că a făcut-o fără să aibă autorizație de construcție. Adică autorizație care trebuia emisă de Primărie. Edilul și-a reparat acoperișul fără autorizație, iar apoi s-a amendat singur, potrivit  presei locale. Să dea bine în ochii cetățenilor. Sursa: Ziarul Unirea

Citește și:
Etichete: