România nu există: 5 momente care îți arată că trăim într-o ficțiune

România nu există: 5 momente care îți arată că trăim într-o ficțiune

Dacă bancurile absurde ar putea deveni realitate, ele s-ar întâmpla undeva în România. Articolul acesta a pornit ca o glumă în urmă cu câteva luni, dar realitatea, iată, l-a depășit și trebuie adus la zi.

Sunt știri pe care le ratezi în România. Sigur, nu toate merită atenția ta, dar unele dintre ele pur și simplu nu pot fi inventate. Așa că, de acum, vom încerca să le adunăm aici, în calupuri de câte cinci, cu momente îndrăgite și memorabile din România. Unele, cele mai multe, sunt vesele și absurde. Unele, câteva, sunt triste, așa cum e cazul și acum. Material exista, de asta sunt sigur.

Casa din România cu stâlp built in

Un român din Săliștea de Sus, din Maramureș, a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a avut un spirit imobiliar ceva prea pronunțat. El a construit un spațiu de vânzare, în fața casei, dar a făcut-o luând în spațiu și un stâlp de electricitate. Omul, pur și simplu, a luat cât a putut din stradă și-a zis că totul e în regulă. Sursa: Mediafax.

Dăncilă i-a dat pedală

Viorica Dăncilă, încă premier, deși demis, a zis că trebuie să inaugureze ceva până pleacă și-a făcut asta cu o limbă de centuro-autostradă. Nu-i cert exact ce-i drumul pe care a mers cu o bicicletă albă. Oficial, e centura orașului Bacău, dar acei kilometri sunt desemnați drept primii din autostrada din Moldova. Ce poate fi mai frumos, nu? Sursa: Mediafax.

Spălare de bani, la propriu

Un bărbat, angajat al ANAF, a căzut în piscina unui restaurant din Constanța. În plină zi, ar mai trebui spus. Imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere și România s-a văzut cu un inspector ud și cu onoarea ANAF intrată la apă. Sursa: Digi24.

Dar o fi zis și tramvaiul ceva

De departe cel mai absurd subiect al lunii a fost pe linia de tramvai. O femeie-n mașină a depășit traficul și regulile la semafor, a intrat pe contrasensul tramvaiului și s-a dat jos la vatman să-i zică să-i facă și ei loc. Sigur, e de râs și plâns în cam același timp, doar că, dacă te dai un pic în spate, ceea ce femeia n-a putut face, îți dai seama că asta e România. Adică, are o vagă idee despre cum ar putea fi făcute lucrurile, dar știe o scurtătură, o cale mai rapidă. Sursa: ȘtirileProTV.

Clipul despre Colectiv pe care Arafat l-ar vrea dispărut din România

De departe, subiectul anului este al videoului ascuns timp de patru. Prezintă intervenția de la Colectiv așa cum autoritățile n-au vrut s-o afli vreodată. Habarnism și harababură în 20 de minute și 40 de secunde despre care Raed Arafat, șeful ISU și secretar de stat, a spus că va vorbi, dar mai încolo să treacă perioada alegerilor prezidențiale și poate să mai uite lumea. Sursa: Libertatea.

Citește și:
Etichete: