Regatul de Gheață 2 lămurește toate misterele legate de personajul Elsa

Regatul de Gheață 2 lămurește toate misterele legate de personajul Elsa
Sursa foto: IMDb

Regatul de Gheață 2 poate fi urmărit deja în cinematografe, iar partea a doua te va face să înțelegi mai bine personajele principale din serie.

Elsa este personajul principal din seria Frozen și a devenit idolul multor copii, fani ai filmelor Disney. Totuși, povestea acesteia este una extrem de complicată. În acest sens, creatorii filmelor au încercat să lămurească unele aspecte legate de personajul Elsei, în special din partea a doua a filmului.

Jennifer Lee și Chris Buck sunt regizorii părții a doua din serie. Aceștia au început să dea contur ideii pentru un al doilea film acum trei ani. Aceștia spun că au pornit de la două întrebări importante pe care să le aibă în vedere în partea a doua: De unde provin puterile Elsei și de ce Anna nu are puteri?

Primul film Frozen o arată pur și simplu pe Elsa cu puteri de la o vârstă fragedă, fără să explice niciodată de unde provin și nici de ce este singura persoană din familie care le posedă. Partea a doua din film va aduce mai multe detalii despre acest aspect.

Ce vom mai afla despre Elsa în Regatul de Gheață 2

Cei mai mulți dintre fanii seriei s-au întrebat de ce personajul Elsei nu are un interes romantic. Creatorii serialului lămuresc și acest aspect și spun că nu va exista așa ceva nici în a doua parte.

Lee spune că povestea le-a avut întotdeauna în prim plan pe cele două surori, iar romantismul nu este la fel de important pentru personajul Elsei. Jennifer Lee spune că dacă ar fi făcut asta, povestea nu ar mai fi părut autentică.

De altfel, în primul film, Anna se îndrăgostește de prințul cu care speră să se căsătorească și să trăiescă pentru totdeauna. Totuși, când acesta se dovedește a fi personajul negativ, „gestul de dragoste adevărată” de care era nevoie pentru a o salva pe Elsa vine chiar din partea surorii sale, Anna.

Dacă vrei să înțelegi mai bine povestea Annei și a Elsei, Regatul de Gheață 2 deja e disponibil în cinematografe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Insider
Etichete: