Samsung Galaxy S10 rezolvă cea mai mare problemă de pe seria Galaxy

Samsung Galaxy S10 rezolvă cea mai mare problemă de pe seria Galaxy
Sursa foto: Răzvan Băltărețu / PLAYTECH

Samsung Galaxy S10 a venit cu ceva noutăți semnificative și, totodată, compania a arătat că a învățat din greșeli. Și vei profita de asta pe Galaxy S8, S9 și Note 9.

Samsung Galaxy S8 a fost primul telefon care a introdus noua linie de design a telefoanelor de vârf ale coreenilor. Cu el a venit și o funcție pe care nu a cerut-o nimeni: un buton extra pentru un asistent digital pe care nimeni nu-l folosește. Da, vorbesc despre Bixby. Bixby a rămas și pe Samsung Galaxy S10, tot prin buton.

Samsung a introdus asistentul digital și cu el acest buton care te punea în legătură cu el. Nu-l puteai dezactiva și nici nu-l puteai să-i inlocuiești funcția butonului cu alta. Problema nu era neapărat că era prost, dar nu e la nivelul Google Assistant. Pentru Samsung Galaxy S10, a fost îmbunătățit, la pachet cu Android Pie, dar nu semnificativ.

Până la Samsung Galaxy S10, a venit S9 și problema a rămas, a venit și Note 9 și butonul tot acolo a rămas. Acum a venit Samsung Galaxy S10 și problema se rezolvă. Chiar dacă butonul va fi acolo.

Într-un final, Samsung te lasă să-i schimbi funcția butonului și să pui ce vrei tu acolo: acces la camera foto, la fotografii și așa mai departe. Vestea și mai bună este că această funcție nu rămâne doar în ograda Samsung Galaxy S10.

Vei beneficia de buton cum vrei pe orice telefon Samsung Galaxy S8, S9, Note 8 și Note 9 care rulează Android Pie. Cu One Touch Ui vei putea schimba funcția butonului. S-au terminat momentele ciudate când apeși din greșeală pe butonul Bixby și abia aștepți să ieși.

Dacă-ți place Bixby și îl folosești atunci e bine și lași butonul așa cum este, dar dacă ai vrea ca acel buton să fie folosit pentru altceva acum ai ocazia. Totuși, trebuie să mai aștepți până vine Android Pie și la tine, deoarece Samsung încă nu a trimis actualizări pentru toate telefoanele. În România, până la Samsung Galaxy S10, One UI e pentru Galaxy S9 și S9 Plus, dar și pentru Galaxy Note 9.

Citește și:
Sursa: The Verge