Prima imagine cu PlayStation 5 îți arată cea mai ciudată consolă video

Prima imagine cu PlayStation 5 îți arată cea mai ciudată consolă video

PlayStation 5 nu e încă gata de lansare, dar o imagine cu aceasta a fost obținută de presă. De unde la PS4 designul era minimalist, aceasta arată cel puțin ciudat și departe de ceea ce te așteptai de la un produs făcut pentru 2020 – 2025.

PlayStation 4 a fost lansată în noiembrie 2013 și până acum a fost vândută în circa 100 de milioane de unități. A fost actualizată cu diverse versiuni în acest timp, dar e aproape de finalul drumului. PlayStation 5 e pregătită de lansare pentru iarna lui 2020, eventual tot în noiembrie, și cu imaginea de-acum îți poți face o idee la ce să te aștepți.

Sony PlayStation 5 prototip

Ce vezi mai sus e o PlayStation 5 prototip, folosită de companie ca să-i ajute pe dezvoltatorii de jocuri să-și optimizeze titlurile pentru aceasta. Dacă va fi respectat calendarul cu lansare în iarna lui 2020, FIFA21, de exemplu, ar putea fi unul dintre jocurile create pentru ea.

GTA VI, de asemenea, ar fi un joc care să fie optimizat pentru PS5. Ba mai mult, acest titlu ar fi exclusiv pentru PS5, deși nu-i nimic confirmat.

Olandezii listează deja PlayStation 5, chiar dacă nu-i gata de debut

Un retailer din Olanda, 76 Game Mania, a anunțat în urmă cu câteva zile că a dat startul precomenzilor pentru PlayStation 5. Trebuie doar să te înregistrezi, să plătești 50 de euro și ești înscris automat pe lista celor care primesc primii noua consolă.

Precomenzile funcționează pe sistemul primul venit, primul servit. Nu înseamnă, așadar, că toată lumea va primi consola în prima zi a lansării. Dar măcar ești pe lista de așteptare. Odată ce PlayStation 5 se lansează, taxa de 50 de euro se va scădea din suma totală a consolei. Cât despre preț, PlayStation 5 ar putea costa până la 500 de dolari.

Surprinzător e că prototipul de mai sus încă are unitate optică. Într-adevăr, PS4 se bazează destul de mult pe discuri, dar era de așteptat ca o consolă nouă să nu mai depindă de așa ceva. Totodată, e posibil ca designul final să fie ceva mai finisat și cu materiale ceva mai premium.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: