Cât costă să precomanzi Sony PlayStation 5 cu un an înainte de lansare

Cât costă să precomanzi Sony PlayStation 5 cu un an înainte de lansare

Japonezii au anunțat oficial că noua consolă PlayStation 5 se va lansa anul viitor. Dar startul precomenzilor s-a dat deja încă de pe acum, deși nu există o dată certă de lansare și nici un preț anunțat.

Se fac deja vreo 6 ani de când a fost lansată consola PlayStation 4. De atunci, această generație a mai suferit doar mici modificări și diverse update-uri, iar noua consolă s-a lăsat așteptată.

Sony a făcut marele anunț recent și a spus că va lansa PlayStation 5 în perioada sărbătorilor, anul viitor. Mai ai, așadar, de așteptat, dar asta nu înseamnă că nu te poți înscrie deja pe lista primelor persoane care pun mâna pe noua consolă.

Un retailer anunță că a dat startul precomenzilor.

De unde poți face precomandă pentru PlayStation 5

Un retailer din Olanda, 76 Game Mania, anunță că a dat startul precomenzilor pentru noua consolă PlayStation 5. Trebuie doar să te înregistrezi, să plătești 50 de euro și ești înscris automat pe lista celor care primesc primii noua consolă.

Precomenzile funcționează pe sistemul primul venit, primul servit. Nu înseamnă, așadar, că toată lumea va primi consola în prima zi a lansării. Dar măcar ești pe lista de așteptare.

Odată ce PlayStation 5 se lansează, taxa de 50 de euro se va scădea din suma totală a consolei.

Totuși, în mod ironic, nici măcar nu se știe dacă noua PlayStation 5 va fi lansată și în Olanda chiar în ziua în care apare în Japonia, spre exemplu. Dar retailerul s-a grăbit să deschisă lista de precomenzi. Dacă nu ajunge și în Olanda chiar din prima zi, reprezentanții magazinului online susțin că vor returna integral banii clienților.

Se zvonește că noua consolă PS 5 va costa în jur de 500 de dolari, dar prețul final nu a fost anunțat oficial. Directorul general al Sony, Jim Ryan, susține că noua consolă va fi compatibilă și cu PS4 și că va consuma mai puțină energie. Mai multe specificații despre PlayStation 5 poți găsi aici.

Citește și: