11 apr. 2019 | 18:28

Playlist-ul din care afli cum se termină „Game of Thrones” (dacă vrei asta)

Filme & seriale online
Playlist-ul din care afli cum se termină

Dacă îți place „Game of Thrones” și ești pasionat de muzică, atunci creatorii serialului au un playlist special pentru tine, care îți arată sfârșitul serialului.

Playlist-ul se numește „Game of Thrones: The End Is Coming” și îl găsești pe Spotify. Creatorii serialului, David Benioff și D.B. Weiss, au colaborat pentru a crea acest playlist în care nu doar că este surprinsă esența ultimului sezon, ci și dezvăluie sfârșitul pe care îl așteaptă milioanele de fani „Game of Thrones”.

„Căutam melodii care să ne facă să simțim ceea ce ne-a făcut serialul să simțim”, au explicat Benioff și Weiss. „Răspunsul la sfârșit se află 100% ascuns în alegerile din playlist. Nimeni nu ne va crede, dar este adevărat”.

Playlist-ul are 50 de melodii și poate cea mai potrivită în momentul de față este „No One Knows”, de la Queens of the Stone Age. Fiind atât de multe, este loc destul pentru teorii ale conspirației. Este amuzant să încerci să descifrezi în ce fel ar putea anumite melodii să aibă legătură cu marele final „Game of Thrones”. Spre exemplu, versurile melodiei Gold Lion de la Yeah Yeah Yeah’s ar putea sugera că Tyrion Lannister ori salvează situația pe ultima sută de metri, ori va crea o revoltă.

Ultimul sezon „Game of Thrones” va fi lansat oficial pe 14 aprilie, când va apărea primul episod (sau primele două episoade, dacă folosești HBO Go. Spre deosebire de sezoanele anterioare, acesta va fi mai scurt. Va avea doar șase episoade. Ce-i drept, și sezonul șapte a avut șapte episoade, însă acestea au avut câte o oră și jumătate – deci este posibil ca istoria să se repete de data aceasta.

Mai sunt doar trei zile până la lansarea primului episod din ultimul sezon, dar fanii dedicați vor găsi cu siguranță timp să asculte playlist-ul și să vină cu teorii.