Câți bani câștigă actorii tăi preferați din „Game of Thrones”

Câți bani câștigă actorii tăi preferați din „Game of Thrones”

Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” se apropie cu pași repezi, iar lumea nu mai are răbdare să afle cine va sta, în cele din urmă, pe celebrul tron.

Succesul serialului a însemnat însă și salarii foarte mari pentru actorii din el. Se spune că actorii din „Game of Thrones” sunt printre cei mai bine plătiți actori de televiziune din lume. Dacă vrei să afli cam câți bani face fiecare pentru a juca într-un episod, poți arunca o privire pe lista de mai jos:

Emilia Clarke

game of thrones salarii

Interpreta lui Daenerys câștigă destul de mult pentru un episod – mai exact, 710.000 de dolari (asta dacă nu luăm în considerare veniturile din vânzările materialelor comerciale pentru fani și ale DVD-urilor). Mai mult, Clarke a spus că este plătită la fel de mult ca actorii bărbați din serial, pentru a elimina orice discuții despre inegalitatea de sex. „La naiba, sunt plătită la fel de mult ca prietenii mei băieți”, a zis ea pentru Vanity Fair. „Ne-am asigurat de asta”. Averea netă a actriței ar ajunge undeva la 13 milioane de dolari, conform zvonurilor.

Kit Harrington

game of thrones salarii

Actorul care îl joacă pe Jon Snow, iubitul lui Daenerys, face și el 710.000 de dolari pe episod, ceea ce confirmă spusele lui Clarke cu privire la salariile egale între femei și bărbați. Averea lui netă ar ajunge aproximativ de 12 milioane de de dolari.

Lena Heady

game of thrones salarii

Heady o joacă pe controversata Cersei Lannister și pentru un episod primește 710.000 de dolari, la fel ca Harrington și Clarke. Averea ei netă ar fi însă ceva mai mică decât a acestora doi, ajungând undeva la 9 milioane de dolari.

Nikolaj Coster-Waldau

game of thrones salarii

Cel care îl joacă pe Jaime Lannister, fratele și iubitul lui Cersei, primește 710.000 de dolari pentru fiecare episod în care apare. Averea sa netă ar fi cea mai mare din această listă, fiind de aproximativ 16 milioane de dolari.

Maisie Williams

game of thrones salarii

Williams est interpreta lui Arya Stark, un personaj important în poveste, dar nu central. Tocmai de aceea, câștigă mai puțini bani decât colegii săi, mai exact 210.000 de dolari pe episod. În ceea ce privește averea netă, aceasta ar ajunge undeva la 6 milioane de dolari.

Peter Dinklage

game of thrones salarii

Dinklage îl joacă pe Tyrion Lannister în serial, unul din personajele preferate ale fanilor „Game of Thrones”. Pentru un singur episod, el primește 710.000 de dolari. Averea lui netă este considerabilă, de aproximativ 15 milioane de dolari.

Sophie Turner

game of thrones salarii

Actrița din spatele Sansei Stark primește, precum Williams, 210.000 de dolari pe episod. Averea ei netă este cea mai mică din această listă – mai exact, de aproximativ 4 milioane de dolari (dar, desigur, infinit mai mare decât fac majoritatea oamenilor într-o viață).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Yahoo News